Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Μαζέψτε τον Μαγκούφη"


- "Πρωτοσέλιδος" και πάλι ο υπ. βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ
- Αυτή τη φορά τον εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς είπε "χουντικό" και τον Τσίπρα...!






Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, με αφορμή το «φλερτ» που υπάρχει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.

Ο βουλευτής Τρικάλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγό» είπε χαρακτηριστικά πως «Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα».

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση και ήρθε από τον Αλέκο Καλύβη, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος ο οποίος είπε πως «Καταγγέλλουμε με βδελυγμία την αήθη, αδιανόητη και εξαιρετικά επικίνδυνη ενέργεια, η οποία δυναμιτίζει τον προεκλογικό διάλογο και εισάγει μορφές μαύρης προπαγάνδας και την πολιτική αλητεία στην προεκλογική μάχη».

Τον Χρήστο Μαγκούφη για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί καταγγέλλει και ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Αναλυτικά: «Μετά την αποσιώπηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  και τη διαστρέβλωση, ήρθε η σειρά της αθλιότητας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, σε  εκπομπή  στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «ΖΥΓΟΣ» στα Τρίκαλα είπε αυτολεξεί: «Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Τσίπρα είχε δεσμούς με τη χούντα».

Καταγγέλλουμε με βδελυγμία την  αήθη, αδιανόητη και εξαιρετικά επικίνδυνη ενέργεια, η οποία  δυναμιτίζει τον προεκλογικό διάλογο και εισάγει μορφές μαύρης προπαγάνδας  και  την πολιτική αλητεία στην προεκλογική μάχη.

Καλούμε το ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει άμεσα τον βουλευτή του. Καλούμε άμεσα τον κ. Βενιζέλο να αποσύρει τον υποψήφιο βουλευτή  του από το ψηφοδέλτιο, αν αυτός δεν ανακαλέσει άμεσα  και κατηγορηματικά τις αναφορές του και δεν ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να δηλητηριάζεται από αυτές τις πρωτοφανείς  και άθλιες συμπεριφορές.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου