Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Ευθύμης Ρεντζιάς «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει αθλητικές εκδηλώσεις»


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Παίδων που διεξήχθη στην Καλαμπάκα.


Στην τελετή λήξης της διοργάνωσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, τίμησε τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης τίμησε τον Γ. Γραμματέα της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη ενώ ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής Ευθύμης Ρεντζιάς, τίμησε τον πρόεδρο της Επιτροπής Νέων, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και μέλος της FIBA Europe Άρη Ζώη, για την πολύτιμη προσφορά τους στο μπάσκετ.

Θα ήθελα συγχαρώ όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν αυτές τις 5 μέρες και να τις ευχηθώ ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Καλαμπάκας για τη συνδιοργάνωση, την Ένωση Ξενοδόχων Καλαμπάκας για τη στήριξη καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό της Καλαμπάκας και του Ν. Τρικάλων γενικότερα, για τη στήριξη του γεμίζοντας καθημερινά το Κλειστό Γυμναστήριο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της. Η σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της ΕΟΚ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πολύ δυνατή και θα συνεχιστεί και στο μέλλον με τη διεξαγωγή και άλλων μπασκετικών διοργανώσεων στη Θεσσαλία.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις, γιατί μόνο οφέλη προσφέρουν στις κοινωνίες και οικονομίες των Νομών της Θεσσαλίας.

Ευθύμης Ρεντζιάς
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής ΣυνοχήςΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου