Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Να φτιάξουμε ένα κράτος κανόνων και όχι εξαιρέσεων»


Ο χαιρετισμός του υποψήφιου βουλευτή Γ. Οικονόμου στην διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμπάκα







Στη διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που έγινε την Κυριακή στην Καλαμπάκα, απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων, στην παρέμβασή του τόνισε ότι το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές είναι να δοθεί και να κερδηθεί η  μάχη για τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας χωρίς περιπέτειες για τους πολίτες και συνέχισε: "Αυτή είναι η στιγμή της υπεύθυνης επιλογής. Τώρα είναι η ώρα  να δώσουμε νέα δυναμική στον τόπο μας.

Να φτιάξουμε ένα κράτος κανόνων και όχι εξαιρέσεων, ένα κράτος που θα είναι συμπαραστάτης και όχι εχθρός του πολίτη, που θα δίνει επιτέλους ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε όλους. Μπορούμε να πετύχουμε, αρκεί να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή με όσα μας πλήγωσαν στο παρελθόν. Αρκεί να μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας και της υπευθυνότητας. Χωρίς εύκολα συνθήματα και χωρίς ανέξοδες υποσχέσεις. Να μιλήσουμε με καθαρή φωνή και να συνδιαμορφώσουμε την προοπτική για το κοινό μας μέλλον".

Όσον αφορά ειδικότερα την περιοχή μας, ανέδειξε την ανάγκη εφαρμογής ενός συγκεκριμένου σχεδίου ανάπτυξης και έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα τουρισμού, ποιοτικών αγροτικών προϊόντων και υποδομών, ένα τρίπτυχο που, όπως είπε, μπορεί να αποτελέσει το "όπλο" των Τρικάλων απέναντι στην κρίση και απαραίτητη προϋπόθεση για την υπέρβασή της.

Ο υποψήφιος βουλευτής έκλεισε τη σύντομη παρέμβασή του με μια προσωπική αναφορά. Πιο συγκεκριμένα είπε: "Γνωρίζετε ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Για μένα πολιτική σημαίνει αγάπη για τον τόπο, τον τόπο που γεννήθηκα, τον τόπο που ζω. Πολιτική είναι το μαζί. Πολιτική είναι ο αγώνας για το δίκαιο.

Γιατί η προκοπή αυτού του τόπου αφορά όλους μας. Είμαι ένας πολίτης που αγωνιά όπως όλοι μας, που ελπίζει, που πιστεύει ακόμα ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Που πιστεύει ότι τα Τρίκαλα μπορούν να τα καταφέρουν. Και θα τα καταφέρουν".


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου