Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Βλαχογιάννη στους Τρικαλινούς των Φαρσάλων


Θερμά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Φαρσάλων που έλκουν την καταγωγή τους από το Νομό Τρικάλων, τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, κατά την εκεί επίσκεψή του την Τρίτη 24-04-2012.





Το κλίμα για τον κ. Βλαχογιάννη ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, μιας και όλοι αναγνώρισαν στον κ. Βλαχογιάννη το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσε σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων στα οχτώ χρόνια που ήταν Νομάρχης Τρικάλων.

Μιλώντας στους ετεροδημότες τρικαλινούς που διαμένουν στα Φάρσαλα τόνισε «ξέρετε πως αν εκλεγούμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε θα τα κάνουμε. Δεν θα πούμε ψέματα σε κανέναν και δεν θα υποσχεθούμε τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε πράξη.


Ένα υποσχόμαστε, να αγωνιστούμε να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα και ξέρετε ότι η Ελλάδα κρατιέται όρθια με πράξεις και όχι με λόγια. Ζητώ να μας εμπιστευτείτε και πάλι. Είμαστε η μόνη δύναμη που λέγαμε με θάρρος τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα. Αυτό το πρόγραμμα που εξαγγείλαμε και το πρόγραμμα για τον αγροτικό κόσμο που θα εξαγγείλουμε στη Λάρισα για τον αγροτικό κόσμο είναι υλοποιήσιμα προγράμματα και δεν είναι παχιά λόγια».


Τέλος ο κ. Βλαχογιάννης κάλεσε όλες και όλους να παρευρεθούν την προσεχή Κυριακή 29-04-2012 στις 8 το βράδι στη Λάρισα στο Χατζηγιάννειο όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ δυο μέρες νωρίτερα την Παρασκευή 27 -04-2012 ο κ. Βλαχογιάννης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας στις 8 το βράδι.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη λειτουργεί στα Τρίκαλα στην οδό Καραϊσκάκη 26 στα Τρίκαλα, ενώ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μπορεί να το κάνει στον αριθμό 24310-31160.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου