Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κ. Σκρέκας: «Η Ν.Δ. είναι η δύναμη της μεταρρύθμισης»


Συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά του Νομού μας ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε την Παρασκευή διαδοχικά χωριά του πρώην Δήμου Χασίων, τον Άγιο Δημήτριο, τον Γάβρο, το Σκεπάρι, την Ασπροκκλησιά, την Αχλαδέα, την Θεοτόκο και το Αγιόφυλλο  κι έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμό τρόπο από τους κατοίκους.




Ο κ. Κ. Σκρέκας χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία δύναμη μεταρρύθμισης και ζήτησε την απ’ όλους να τον ενισχύσουν με την ψήφο τους «προκειμένου να μπορέσω με ισχυρή εντολή να διεκδικήσω για όσα ο τόπος μας αξίζει».









Ανέπτυξε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τις θέσεις ειδικά για την γεωργία και την κτηνοτροφία, καθώς και για την προοπτική ανάπτυξης του αγροτουρισμού στην ευρύτερη περιοχή και σύνδεση με το τουριστικό ρεύμα των Μετεώρων.




Συνέντευξη του Κ. Σκρέκα στον ΑΝΤ 1

Το να προσκληθεί ένας υποψήφιος βουλευτής σε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Κι όμως ο Κώστας Σκρέκας προσκλήθηκε και συμμετείχε σε πάνελ του ΑΝΤ 1 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μίλησε θαρραλέα για το πώς έφτασε η χώρα μας ως εδώ και για το τι πρέπει να αλλάξει από τις 7 Μαΐου για να μπει και πάλι η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Όταν ρωτήθηκε δε γιατί μπαίνει στη πολιτική σε μια «λάθος εποχή» κατά πολλούς, απάντησε αφοπλιστικά: «Τόσα χρόνια, σε σωστές εποχές έμπαιναν λάθος άνθρωποι. Ε, τώρα, σε μια λάθος εποχή, όπως λέτε, είναι ευκαιρία να μπουν σωστοί άνθρωποι και να δουλέψουν»!

(Δείτε το βίντεο της συνέντευξης στη διεύθυνση: http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_p4_kxrbk%2fs5_y%3d)

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου