Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μήνυμα του Θοδωρή Κοτρώνα υποψήφιου βουλευτή νομού Τρικάλων


Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες ζούμε τα τελευταία χρόνια σε μια κατάσταση τραγική, μια κατάσταση παράνοιας, μια κατάσταση απόλυτα αδιέξοδη.








Καθημερινά συμπολίτες μας δίνουν τέλος στη ζωή τους και μάλιστα για λόγους που δε θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε λίγα χρόνια πριν. Η ανεργία καλπάζει σε τρελούς ρυθμούς, οδηγώντας τους νέους στην απελπισία.

Οι άστεγοι αυξάνονται καθημερινά, οι ηλικιωμένοι εξαθλιώνονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη και όλο αυτό, έχω την αίσθηση πως αν δεν το σταματήσουμε τώρα, θα εξελιχθεί σ’ ένα καθεστώς με απρόβλεπτες συνέπειες…

Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα είναι η ώρα, είναι η μοναδική μας, η τελευταία μας ίσως ευκαιρία ν’ αλλάξουμε νοοτροπία, ν’ απαλλαγούμε απ’ τους πολιτικούς που μας έφεραν ως εδώ, να τιμωρηθούν όσοι έφταιξαν και να χαράξουμε μια νέα πορεία, μια πορεία που θα μας απαλλάξει μια για πάντα απ’ τα δεσμά του εγκάθετου μνημονίου.

Η σημερινή οικονομική πολιτική είναι απολύτως αδιέξοδη. Ζούμε όλοι στη δίνη του κυκλώνα, σ’ έναν φαύλο κύκλο όπου μας επιβάλλονται συνεχώς μέτρα για να επιτευχθούν ανέφικτοι στόχοι, τα μέτρα αυτά αποτυγχάνουν οδηγώντας ταυτόχρονα σε βαθιά ύφεση και η αντιμετώπιση αυτής της παράλογης κατάστασης γίνεται με την επιβολή νέων, ακόμα σκληρότερων μέτρων που οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση, οδηγώντας νέους, άντρες, γυναίκες, ηλικιωμένους, άρρωστους, μονογονεϊκές οικογένειες, συνταξιούχους, μισθωτούς, επιχειρηματίες, όλους μας στην απόλυτη καταστροφή και τη δυστυχία.

Δε μπορούν να μας σώσουν αυτοί που μας χρεοκόπησαν. Δε μπορούν πια να μας πείσουν, ούτε με εκβιασμούς, ούτε με απειλές. Προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως τ’ αξίζαμε όλα αυτά, πως είναι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία, προσπαθούν καθημερινά να μας τρομοκρατήσουν, κάνοντάς μας πλύση εγκεφάλου και χρησιμοποιώντας τα χειρότερα μέσα.

Φτάνει πια! Οι μάσκες έπεσαν και όλοι πια ξέρουν ποιοι φταίνε, όλοι πια συνειδητοποιούν ότι μόνο τους μέλημα είναι να παραμείνουν με το ζόρι στην εξουσία και ας είναι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες υποδουλωμένοι, κι ας παραδώσει η χώρα την εθνική της κυριαρχία, κι ας ζούμε κάτω απ’ το όριο της φτώχειας, κι ας προστρέχουμε στα συσσίτια, κι ας ξενιτεύονται οι νέοι μας κι ας αυτοκτονούν οι συμπολίτες μας.

Ε λοιπόν, εγώ σας λέω ότι υπάρχει και άλλη επιλογή, υπάρχει και άλλος δρόμος, υπάρχουμε κι εμείς. Σαν νέος, 29 χρονών, δε θέλω να σωθώ απ’ αυτούς που μας οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση. Θέλω να μπορώ να ζω με αξιοπρέπεια, με ήθος και αρχές, θέλω οι κανόνες να τηρούνται, θέλω ν’ αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη, θέλω να βλέπω τους συμπολίτες μου, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ξανά υπερήφανους, ξανά ισχυρούς, με το κεφάλι ψηλά, θέλω να παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για τους εαυτούς μας και για τις επόμενες γενιές, θέλω μια αληθινή ελληνική κυβέρνηση, θέλω να γίνουμε ξανά ανεξάρτητοι, ξανά Έλληνες, όπως μας αξίζει και όχι όπως κάποιοι άλλοι θέλουν μας καταντήσουν.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που διάλεξα να είμαι υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», γι’ αυτό διάλεξα να στηρίξω τον Πάνο Καμμένο και να παλέψω για μια νέα Ελλάδα, διαφορετική, ισχυρή, κυρίαρχη. Γιατί σε αυτήν την κρίσιμη ώρα, αισθάνθηκα πως ήταν πατριωτικό μου καθήκον να παλέψω κι εγώ σ’ αυτόν τον ακήρυχτο πόλεμο. Γι’ αυτό θα ήταν τιμή μου αν με κρίνετε άξιο και μου δώσετε την ψήφο σας. Για να μου δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρω τα πάντα για να κερδίσουμε, για να ξαναγίνουμε Ισχυροί,

Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Με τιμή,
Θεόδωρος Κοτρώνας
 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου