Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Στόχος η στήριξη των αγροτών για τη Ζέφη Νικολάου


«Προτεραιότητα της αγροτικής πολιτικής στη χώρα μας πρέπει να είναι η στήριξη των αγροτών και της παραγωγής τους, ώστε να διασφαλιστεί ο ακρογωνιαίος αυτός λίθος της ελληνικής οικονομίας» υποστήριξε η υποψήφια βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Ζέφη Νικολάου που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων στην Πύλη.






Η κ. Νικολάου εκτός των ευχών για αύξηση των εργασιών και συμβολή του νέου καταστήματος στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή, εξήρε το επιστημονικό προσωπικό της ΕΑΣΤ το οποίο παρέχει κάθε δυνατή πληροφόρηση στον αγρότη του νομού μας και τόνισε ότι η αγροτική παραγωγή και η προοπτικές της, οι επιδοτήσεις και η αξιοποίησή τους, είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για την ίδια και τη ΝΔ προκειμένου ο Έλληνας αγρότης να σταθεί πλέον σαν σύγχρονος επιχειρηματίας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, που με ασφάλεια θα παράγει και θα πουλά σε συμφέρουσες τιμές την παραγωγή του.

Υπερθεμάτισε σχετικά με τη βοήθεια που θα παράσχει στην κατεύθυνση της διευκόλυνσης των συναλλαγών των αγροτών με την Αγροτική Τράπεζα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις οικονομικές ανάγκες για την αγορά των απαραίτητων γεωργικών εφοδίων, ένα πρόβλημα που μαστίζει σήμερα πολλούς, και κατέληξε κάνοντας μια αποτίμηση της σημερινής κατάστασης η οποία είναι απόρροια της εφαρμοζόμενης πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης, η οποία δεν φρόντισε να ενημερώσει και να καταρτίσει τους αγρότες σε θέματα ανταγωνιστικότητας των προϊόντων τους και τους καλλιέργησε το αίσθημα του εφησυχασμού.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου