Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Στο νοσοκομείο η Ζέφη Νικολάου


Ηρεμήστε, δεν έχει πρόβλημα, να  ενημερωθεί πήγε...!






Tο Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκε  η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζέφη Νικολάου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου κ. Βασίλη Μπατσίλα, με σκοπό να ενημερωθεί για τις ανάγκες και δυνατότητες του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του νομού μας, σε μια εποχή που οι αλλαγές στο χώρο της υγείας είναι τεράστιες,  οι διαθέσιμοι πόροι έχουν περιοριστεί και οι ανάγκες του πληθυσμού είναι αυξημένες.

Η κ. Νικολάου συνομίλησε για τα παραπάνω θέματα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μιχάλη Λοπακατζίδη ζητώντας περισσότερες πληροφορίες σε θέματα που αφορούν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και το υλικό  δυναμικό του Νοσοκομείου. Συζήτησε επίσης λεπτομέρειες για το αν υπάρχουν δυνατότητες ανακαίνισης και χρήσης του παλαιού κτιρίου.


Στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι της εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους τόσο για την έλλειψη υλικών όσο και για την έλλειψη πόρων, που χαρακτηρίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

 Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε οτι ο τομέας της υγείας, τόσο για την ίδια όσο και για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί προτεραιότητα και υπογράμμισε ότι θα πρέπει άμεσα να αναζητηθούν οι σπατάλες, που ακόμη υφίστανται, για να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του, ώστε όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν δωρεάν το υπέρτατο αγαθό της υγείας.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου