Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων στη Θεσσαλία


Με μεγάλη χαρά και τιμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και το Δήμο Βόλου ανέλαβε τη διοργάνωση της φετινής τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων στην πόλη του Βόλου από 18 έως 22 Απριλίου.


Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θέσαμε ως στόχο από την πρώτη στιγμή την προώθηση του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες και η διοργάνωση αυτή θα συμβάλει αποφασιστικά σε αυτόν το στόχο.

Επίσης η ανάπτυξη της Θεσσαλίας, μέσω του τουρισμού και ιδιαίτερα του αθλητικού τουρισμού, ήταν πρωταρχικός στόχος για την Περιφέρεια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για αυτό.

Είμαστε σίγουροι ότι το φίλαθλο κοινό του Νομού Μαγνησίας θα στηρίξει  αυτή τη διοργάνωση και η φετινή τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κορασίδων θα έχει απόλυτη επιτυχία και θα μείνει αξέχαστη τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στους φιλάθλους.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Θεσσαλία θα φιλοξενήσει την ίδια περίοδο τις 2 σημαντικότερες μπασκετικές διοργανώσεις στις παιδικές ηλικίες, μιας και η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων θα διεξαχθεί στην πόλη της Καλαμπάκας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.Γραφείο
Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής


    Ρεντζιάς Ευθύμιος

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου