Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

O Ηλίας Βλαχογιάννης για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις


«Με υπευθυνότητα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε πλάτη για να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας.






«Με υπευθυνότητα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε πλάτη για να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας. Να εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και η παραμονή της στη ζώνη του ευρώ, η οποία κινδύνευε σοβαρά από τις παλινωδίες και τις λάθος κινήσεις της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου.

Δεν είναι συγκυβέρνηση, η Ν.Δ. στηρίζει μια μεταβατική κυβέρνηση με συγκεκριμένη εντολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και από εκεί και πέρα πρέπει να μιλήσει ο λαός γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να πάρει μέτρα τα οποία θα δεσμεύουν τη χώρα μέχρι το 2013 που είναι η θητεία της παρούσης βουλής.

Το πρώτο μέλημά μας είναι να πάμε όσο γίνεται πιο γρήγορα σε εκλογές ομαλά αφού έχουμε εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και ο λαός θα κρίνει τον αυριανό πρωθυπουργό που θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς και μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., γιατί μόνο μια κυβέρνηση με νωπή τη λαϊκή εντολή και μεγάλη πλειοψηφία θα μπορέσει να βγάλει πραγματικά τη χώρα από τα σημερινά τραγικά αδιέξοδα που την έχει οδηγήσει η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου