Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Eνώνουν τις αποτυχίες τους για να δημιουργήσουν τη κυβέρνηση της μεγαλύτερης κοινωνικής λεηλασίας...


Τα κόμματα που χρεοκόπησαν με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις τους τα 37 τελευταία έτη τη χώρα και τον ελληνικό λαό, με την ανοχή των πολιτικών τους «δορυφόρων», ενώνουν τώρα τις αποτυχίες τους για να δημιουργήσουν τη κυβέρνηση της μεγαλύτερης κοινωνικής λεηλασίας που έχει εμφανιστεί στον τόπο.





Στην πραγματικότητα αναλαμβάνουν τη συνευθύνη της υποτέλειας, της κοινωνικής διάλυσης και της υποταγής στη παγκόσμια και την ευρωπαϊκή οικονομική και πολιτική ελίτ.

Η νέα κυβέρνηση δεν θα είναι υπηρεσιακή, η θητεία της θα είναι μακράς διάρκειας και οι αποφάσεις της θα δεσμεύουν τον ελληνικό λαό για δεκαετίες.

Οι πολιτικές δυνάμεις που θα την απαρτίζουν αλλά ακόμα και αυτές που θα τη στηρίξουν ή θα την ανεχθούν με τη ψήφο τους στο κοινοβούλιο, εθελοτυφλούν πιστεύοντας ότι, αν είναι όλοι μαζί, τότε κανένας δεν θα τους ζητήσει ευθύνες.
Αργά ή γρήγορα στις επόμενες εκλογές, όλοι όσοι χωρίς να έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση εξυφαίνουν θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για τις αντιλαϊκές τους επιλογές.

Η δημιουργία της κυβέρνησης αυτής στα «εργαστήρια» της τρόϊκα και της οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας καθιστά άμεση την ανάγκη δημιουργίας του μεγάλου αριστερού συνασπισμού εξουσίας, με το λαϊκό παράγοντα να παραμένει βασικός παράγοντας στις εξελίξεις, μέσα από τις μαζικές και ενωτικές κινητοποιήσεις του.

Άλλωστε ο λαός και το κίνημα που έσυρε στην παραίτηση την κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι αναμφίβολα ο καθοριστικός παράγοντας που θα επιβάλει την πραγματική ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής και θα ανοίξει δρόμους διεξόδου και ελπίδας για τους εργαζόμενους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου