Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Συντονισμός Μιχαλάκη με τροχαία στην γέφυρα «Μουργκάνι» εξαιτίας του κλεισίματος των Τεμπών.


Σαφείς είναι οι οδηγίες του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού προς τις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Λάρισας, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και η κατά το δυνατόν αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών εξαιτίας του κλεισίματος των Τεμπών.





Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Λάρισας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις οι οποίες έχουν την ευθύνη της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων από τις παρακαμπτήριες οδούς, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και να μην υπάρξουν προβλήματα από την αυξημένη κίνηση των οχημάτων στις εναλλακτικές διαδρομές.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης βρέθηκε την Δευτέρα 14-11-2011, στην γέφυρα «Μουργκάνι», όπου τις επόμενες ημέρες θα παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση βαρέων οχημάτων και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Κόκκαλη.

Ήδη εκεί βρίσκονται με όχημα άνδρες της Τροχαίας Τρικάλων, Πυροσβεστικό όχημα, γερανοφόρο, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να επέμβει όπου και αν χρειαστεί.


Ο κ. Μιχαλάκης περιόδευσε επίσης και κατά μήκος στην εναλλακτική διαδρομή προς τα Γρεβενά και τα Ιωάννινα και στα λεγόμενα επικίνδυνα σημεία λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την παγωνιά που παρατηρείται τις πρωινές και βραδινές ώρες, συνιστώντας στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ανδρών της Τροχαίας.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου