Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Άρχισαν οι κατασκευές στο «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα


- Ετοιμάζεται το μεγαλύτερο παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη, στην Ελλάδα…
- Ο δήμος Τρικκαίων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Τρικάλων και η e-Trikala Α.Ε. πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια μεγάλη εορταστική εκδήλωση ευρωπαϊκών προδιαγραφών






«Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα με στόχο να σκορπίσουν χαμόγελα στα παιδιά, αλλά και να πετύχουν  την «ανατροπή» του ομολογουμένως δυσάρεστου κλίματος που βιώνουμε στις τοπικές κοινωνίες. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες για την δημιουργία του μεγαλύτερου εργοστασίου παραγωγής παιχνιδιών, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων. Σε λίγες μέρες, η μια ευχάριστη έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη.

Τα παλιά φουγάρα του Μύλου θα  πάρουν μπροστά και θα σκορπίσουν απίστευτες μυρωδιές. Αυτή τη στιγμή τα γρανάζια λαδώνονται, οι τεράστιες παιχνιδομηχανές επισκευάζονται, τα πάντα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2011 όπου ο «Μύλος των Ξωτικών» θα ξεκινήσει να υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την χώρα. Καθημερινά μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2012, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτα χριστουγεννιάτικο, ρομαντικό, λαμπερό και πολύχρωμο.



Εντελώς δωρεάν όλοι, θα συμμετέχουν στις δεκάδες πρωτότυπες  δράσεις  που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον «Μύλο των Ξωτικών».
Ξεχωριστή εμπειρία θα αποτελέσει για όλους η περιήγηση στο μεγαλύτερο και πιο ονειρεμένο Εργοστάσιο Σοκολάτας στην Ελλάδα.

Τα εργαστήρια που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους οι μικροί επισκέπτες (και οι μεγάλοι που παρέμειναν παιδιά) είναι τα εξής: το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, o Πολύχρωμος Μύλος με την ζωγραφική προσώπου, το Μαγικό Εργαστήρι Κατασκευών, η «Ανακύκλωση» Παιχνιδιών & Βιβλίων, ο παραδοσιακός Φούρνος του Μύλου, το Ζαχαρένιο Εργαστήρι, το Cine Ξωτικών, το e-ergastiri και πολλές πολλές ακόμα πρωτότυπες δράσεις.

Το σκηνικό του «Μύλου των Ξωτικών» συμπληρώνεται με το αγαπημένο Καρουσέλ, το παγοδρόμιο, τα παιχνιδιάρικα τρενάκια, το Περιβαλλοντολογικό πάρκο, το Μουσείο Παραδοσιακού παιχνιδιού, την Μαγική Αγορά τοπικών χριστουγεννιάτικων προϊόντων και με τις δεκάδες καθημερινές συναυλίες, παράλληλες  εκδηλώσεις και happenings. Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες από το κέντρο της πόλης στον «Μύλο των Ξωτικών» και αντίστροφα

Ο «Μύλος των Ξωτικών» βρίσκεται 1000μ από το κέντρο της πόλης και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 Δεκ 2011 έως τις 2 Ιαν 2012 από τις 10:00 έως 14:30 και 17:30 έως 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr e-mail: info@milosxotikon.gr ή καλέστε στο 24310/74442.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου