Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Οι Agnes Vein Live στα Τρίκαλα την Παρασκευή 11 ΝΟΕ


Οι Agnes Vein είναι μια τριμελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2001.
Το μουσικό ύφος τους κυμαίνεται σε μονολιθικά doom, black μονοπάτια. Το πρώτο τους demo "Of chaos and law" ηχογραφήθηκε στα Jam Studios στη Θες/κη και κυκλοφόρησε το 2003.



             


Το 2007, μετά από μια αλλαγή στη σύνθεση, η μπάντα μπήκε στα Rock Sounds Studios με τον Γιώργο Μπρίγκο ως παραγωγό και ηχογράφησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Duality", το mastering του οποίου πραγματοποιήθηκε στα West West Side Music studios στη Νέα Υόρκη από τον Alan Douches.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε τελικά το 2010 από την Venerate Industries και έγινε πλατινένιος σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές, η Ινδονησία και η Ταϊλάνδη. Αυτή τη στιγμή η μπάντα είναι έτοιμη να εισέλθει στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου τους.

Σύνθεση
Σάκης - φωνή/κιθάρα
Ερρίκος - μπάσο
Φοίβος - τύμπανα

Οι Universe217 δημιουργήθηκαν το 2003 στην Αθήνα. Το ύφος τους κυμαίνεται σε ονειρικά doom μονοπάτια με avant-garde καταλήξεις. Έχουν ηχογραφήσει 11 από αυτές σε δύο διαφορετικά studio sessions τα οποία και κυκλοφόρησαν σε ένα promo (Obscene/chapters of despair).


Στο promo cd έκαναν οι ίδιοι την παραγωγή, το artwork και τα video. Οι συναυλίες τους είναι πολύ συχνές και ενίοτε συνοδευόμενες από video projections και performance act. Το 2006 το video in your head» κερδίζει βραβείο κριτών στον διαγωνισμό mad4video του Mad ενώ έχουν συμμετάσχει σε video events: 2nd video art festival, bingbang, zero festival. Το 2011 και μετά από έντονη συναυλιακή δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους "Familiar Places", την παραγωγή του οποίου ανέλαβαν εξολοκλήρου οι ίδιοι, το οποίο κυκλοφόρησε από την Venerate Industries.

Σύνθεση :

Nίκος - μπάσο
Tάνια - φωνή
Μάνος - κιθάρα
Μάνος - τύμπανα

Οι Maplerun είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους "House on Fire" ηχογραφήθηκε στο Sierra Studios στην Αθήνα και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2008 μέσω της Shift records. Το βίντεο του «For you", που ακολούθησε το 2009, παίχτηκε στο MAD TV, στην εκπομπή TV War καθώς επίσης και στο MTV Greece "Headbangers Ball". Έχουν δώσει αρκετές συναυλίες στην Ελλάδα ενώ το 2009 περιοδεύσανε στο Βέλγιο. Οι επιρροές τους κυμαίνονται μεταξύ των Katatonia, In flames, Opeth, Porcupine tree, Dream theater, Tool  και άλλων.

Σύνθεση

Νίκος - φωνή/κιθάρα
Ορέστης - κιθάρα
Χρήστος - τύμπανα
Νίκος - μπάσο




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου