Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

«Ασίστ Ανθρωπιάς» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα Τρίκαλα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου


Μεγάλες δόξες του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Μπάσκετ θα παίξουν  στα Τρίκαλα για καλό σκοπό δίνοντας  « ασίστ  » σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για μία ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο δίνοντας «Ασίστ Ανθρωπιάς» σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη σε μία δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο για την χώρα.

Το Σάββατο  26 Νοεμβρίου  διοργανώνει σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πράσινη Γωνιά  και υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων ,  φιλικό αγώνα  φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της F.C. Barcelona και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.

Μεγάλες δόξες του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Μπάσκετ θα παίξουν  στα Τρίκαλα για καλό σκοπό δίνοντας  « ασίστ  » σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα .

Το παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους  φιλάθλους που όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός αλλά ταυτόχρονα θα στηρίξουν και έμπρακτα την όλη προσπάθεια.
                                   
Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Κοινωνικής Συνοχής, Αθλητισμού και Πολιτισμού      
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΡΕΝΤΖΙΑΣΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου