Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πρωτάθλημα Νεανίδων Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ Α.Σ. Ασκληπιός – Ε.Α. Λάρισας 0-3


Άσχημο ξεκίνημα για τις Νεάνιδες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ που ξεκίνησε σήμερα με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Σε παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό της Μπάρας η ομάδα του Ασκληπιού αντιμετώπισε την Ε.Α Λάρισας, από την οποία ηττήθηκε με 0-3 σετ.





Παρά την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με την προσέλευση πάρα πολλών  φίλων του Volley στο κλειστό της Μπάρας, τα κορίτσια του Ασκληπιού δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν με το δεξί της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα που σίγουρα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη, μιάς και ακολουθούν άλλες 6 αγωνιστικές. Αυτό που έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ασκληπιό, ήταν η αποχώρηση της Γιαννούλη Κορίνας, λίγο πριν το τέλος του 1ου σετ, με διάστρεμμα, κάτι που επηρέασε τις υπόλοιπες αθλήτριες, αλλά και την εξέλιξη του αγώνα.


Στο 1ο σετ οι δύο ομάδες πήραν διαδοχικούς πόντους μέχρι το 3-3. Από το σημείο αυτό η ομάδα της Λάρισας άρχισε να παίρνει διαφορά κάνοντας το 4-10 και 8-20 για να φτάσουμε στο 9-23 όπου είχαμε τον τραυματισμό και την αποχώρηση της Γιαννούλη Κ., για να πάρει τελικά το σετ η ομάδα της Λάρισας με 9-25.



Οι Νεάνιδες του Ασκληπιού
Στο 2ο σετ ο Ασκληπιός προηγήθηκε με 4-2 στην αρχή, κάτι που όμως δεν είχε συνέχεια, μια και η ομάδα της Λάρισας κάλυψε γρήγορα την διαφορά και κάνοντας το 5-8 και 9-17 πήρε τελικά το σετ με 15-25.

Οι Νεάνιδες της Ε.Α. Λάρισας

Στο 3ο σετ είχαμε ίδια εξέλιξη με το πρώτο. Διαδοχικούς πόντους για τις δύο ομάδες μέχρι το 4-4. Από το σημείο αυτό πάλι η ομάδα της Λάρισας πέρασε μπροστά κάνοντας το 7-13 9-20 πήρε και το τρίτο σετ με 10-25.
Τα σετ (Με 1ο τον Ασκληπιό) 1ο 9-25 σε 15΄ 2ο 15-25 σε 27΄ 3ο 10-25 σε 27΄
Έπαιξαν: Α.Σ.Ασκληπιός ( Ιόβτσεβ Δ.) Μάντζιου Γ. Γιαννούλη Κ. Γιαννοπούλου Κ. Γεωργίου Α. Βουλγαράκη Κ. Ζώη Α. Καπέλου Ε.
Ε.Α. Λάρισας  (Πνάκας Μ.)  Τσουβίλη Ε. Παπαστεργίου Ρ. Τάση Γ. Πλίτση Μ. Σουλτούκη Χ. Μαδένογλου Ε. Ζαμπάκα Μ. Λαζαρίδου Α. Τίκα Γ.







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου