Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μη χάσετε το εορταστικό ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE το πρώτο FREE PRESS LIFESTYLE


Το τεύχος Απριλίου- Μαΐου είναι ένα ιδιαίτερο τεύχος με ποικίλο ενδιαφέρον παρουσιάζοντας θέματα που βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις των φίλων αναγνωστών αλλά και στην επικαιρότητα









Μη χάσετε το εορταστικό  ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE το πρώτο  FREE PRESS LIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας το οποίο κυκλοφορεί με ότι καλύτερο υπάρχει στην τοπική αγορά . Το τεύχος Απριλίου- Μαΐου είναι ένα ιδιαίτερο τεύχος με ποικίλο ενδιαφέρον παρουσιάζοντας θέματα που βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις των φίλων αναγνωστών αλλά και στην επικαιρότητα .


Οι εκλογές που έρχονται  αποτελούν για όλους μας μια ευκαιρία να αποδείξουμε, τι θέλουμε για το μέλλον μας, ποια πρόσωπα είναι πλέον ικανά να μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο «ανακρίναμε» τους υποψήφιους βουλευτές του νομού και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις τους και τις απόψεις τους για το αύριο της ελληνικής επικράτειας.


Διεισδύσαμε και πάλι  στο χώρο της showbiz συνομιλήσαμε και φωτογραφίσαμε  επώνυμες παρουσίες  οι οποίες μας αποκαλύπτουν :Παρασκευάς Μπουμπουράκας, o Έλληνας θεός του μόντελινγκ με καταγωγή από τη Λάρισα μας μιλά για τους Έλληνες που διακρίνονται στο εξωτερικό και τον αγώνα που δίνει εκεί με το site Respect by Paraskevas, θυμίζοντας στους ξένους γιατί πρέπει να σεβόμαστε την Ελλάδα.


Στις Lifestyle συνεντεύξεις : Κερασία Κούη, η Τρικαλινή αγαπημένη Makeup Artist των διασήμων σε μια αποκλειστική συνέντευξη ως πρέσβειρα της Clinique μας αποκαλύπτει τις νέες τάσεις της σεζόν. Ορέστης Τζιόβας, πιο ειλικρινής από ποτέ μιλά για σχέσεις προσωπικές & επαγγελματικές.


Το γεγονός ότι κρατάτε στα χέρια σας ένα ακόμη τεύχος του περιοδικού ΙΔΕΕΣ σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη επαγγελματίες που προοδεύουν ,στηρίζουν ο ένας τον άλλο και προσφέρουν στον τόπο τους .Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας υποσχόμαστε ότι θα διατηρήσουμε αυτή τη σχέση που υπάρχει μεταξύ μας και μεταξύ του αναγνωστικού κοινού .

Το περιοδικό ΙΔΕΕΣ συμμετέχει στην καμπάνια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, στηρίζω τοπικά προϊόντα, στηρίζω Ελλάδα.

Κυκλοφορεί!


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου