Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μπάλα για καλό σκοπό οι Έλληνες Ηθοποιοί στο γήπεδο Πυργετού την Τρίτη του Πάσχα


Την Τρίτη 17 Απριλίου στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Πυργετού θα διεξαχθεί ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό.






Αστέρια της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι το οποίο δεν θα έχει μόνο πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και αρκετά χάπενιγκς.

Από την μία η ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που έχει στις τάξεις της ανάμεσα σε άλλους τους Κώστα Φραγκολιά, Κώστα Σόμμερ,  Πατρίκιο Κωστή, Μιχάλη Μαρκάτη, Κώστα Κρομμύδα, Γιάννη Παπαθανάση, Γιάννη Αϊβάζη, Παύλο Ορκόπουλο, Παναγιώτη Βλάχο, Μιχάλης Μαρκάτης αλλά και τα μοντέλα Κώστας Γκρέκας και Στέλιος Χανταμπάκης.

Από την άλλη μία ομάδα Τρικαλινών επιλέκτων που συγκροτείται με την βοήθεια της ταβέρνας «Το Κατώγι» και στην οποία θα αγωνιστούν αρκετά αστέρια του παρελθόντος.


Την διοργάνωση του αγώνα έχουν αναλάβει οι Τρικαλινές ιστοσελίδες sportrikala.gr και xenagos24 με την πολύτιμη συμβολή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η τιμή εισόδου είναι 1 € (προαιρετικά, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν περισσότερα εισιτήρια)  και όλα τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς σκοπούς.



Εισιτήρια διατίθενται από το περίπτερο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού που λειτουργεί από τις 6-8 το απόγευμα στην αρχή της Ασκληπιού, στα κέντρα Τύπου Νίκος Λασπάς (κοντά στην ΔΕΗ), Ο Τύπος στην Πλατεία (Κεντρική Πλατεία), Χρήστος Κωσταρέλος (Αγία Μονή) και στην έδρα της Ξεναγός Διαφημιστικής (Αθανασίου Διάκου 7).

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου