Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Ένας Τρικαλινός Μπούλης με τον... Μπούλη


Με τους "Ανεξάρτητους" του Κα(υ)μμένου λένε θα κατέβει και ένας κολοτούμπας
Το πρώτο παραμύθι που πάνε να μας πουν τα διάφορα παπαγαλάκια είναι ότι κατετέθησαν στα Τρίκαλα έντεκα (11) υποψηφιότητες.

Ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν υπάρχει πρόβλημα να βρεθούν υποψήφιοι στα Τρίκαλα. Τέλος πάντων...

Το δεύτερο ότι κατέρχεται μαζί τους γνωστό φασισταριό των Τρικάλων που κυνηγήθηκε από όλους τους πολιτικούς χώρους ( από ΠαΣοκ πέρασε μέχρι και... ΛΑΟΣ)

Ελπίζουμε να επιλεγεί ανάμεσα στους επτά. Έχουμε κάτι... "παπία" για δημοσίευση που θα κάνουν πάταγο...
Μην πάνε χαμένα

Να του ευχηθούμε λοιπόν καλή... επιτυχία !


Εν τω μεταξύ άνοιξε για τα καλά ο πόλεμος μεταξύ Ν.Δ. και Καμμένου

Διαβάζουμε:

"ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ" ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.;

WIKILEAKS: Τηλεγραφήματα για τις σχέσεις του "Ανεξάρτητου Ελληνα" Καμμένου με τις ΗΠΑ

Το περιεχόμενο τηλεγραφημάτων της αμερικανικής πρεσβείας που αποκάλυψε η wikileaks και αναφέρονται στις σχέσεις του Π. Καμμένου με την αμερικανική πρεσβεία δημοσιυσε  χθες η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία”.

Τα τηλεγραφήματα αναφέρονται στον Δεκέμβριο του 2006, εποχή κατά την οποία η παρουσία και η πολιτική του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο υπουργείο Άμυνας προβληματίζει τους Αμερικανούς, κυρίως επειδή δεν χαλάει λεφτά για προμήθειες και έτσι απευθύνονται στον κ. Καμμένο για να μάθουν τι συμβαίνει.Σύμφωνα με εμπιστευτικό τηλεγράφημα της πρεσβείας στις 21 Δεκεμβρίου του 2006, οι Αμερικανοί διπλωμάτες στην Αθήνα αναρωτιούνται για τις επιδιώξεις και τα σχέδια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο τότε πρέσβης στην Αθήνα, Τσαρλς Ρις, απευθύνεται στον Πάνο Καμμένο, που εκείνη την περίοδο διατελούσε πρόεδρος της επιτροπής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, για να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο κ. Καμένος απαντά στον κ. Ρις ότι «το πόστο του υπουργού εθνικής άμυνας δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Μεϊμαράκη», αλλά η ενασχόλησή του με το υπουργείο αποδίδεται «στο γεγονός ότι βλέπει πως τα στρατιωτικά ζητήματα μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην πολιτική».

Ενδιαφέρον έχει το εξής σημείο του τηλεγραφήματος: «Ο Καμμένος επίσης μας είπε ότι ο Μεϊμαράκης του είχε ζητήσει προσωπικά να επιβλέπει ζητήματα στρατιωτικών προμηθειών». Ο κ. Ρις μάλιστα εκτιμά μάλιστα ότι ο κ. Καμμένος θα επιθυμούσε τη θέση του υφυπουργού εθνικής άμυνας υπό τον κ. Μεϊμαράκη.

Τον Ιούνιο του 2008, με βάση άλλο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας που έφεραν στο φως τα wikileaks, ο κ. Καμμένος ως υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας πλέον ζητά τη συνδρομή των ΗΠΑ στην οργάνωση του Λιμενικού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει εξασφαλίσει στήριξη και χρηματοδότηση για τη βοήθεια αυτή από «πολύ ψηλά»! Παράλληλα, όπως σημειώνει στο ίδιο τηλεγράφημα ο επιτετραμμένος της αμερικανικής πρεσβείας Τόμας Κάντριμαν, ο κ. Καμμένος ζητάει από την πρεσβεία να μεσολαβήσει και να πιέσει την τουρκική κυβέρνηση «ώστε να σκληρύνουν τη στάση τους στο μεταναστευτικό και να προλαβαίνουν την είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα».

Και να πούμε την γνώμη μας, επειδή τα τηλεγραφήματα έχουν δημοσιευθεί και παλιότερα (http://wikileaks.folders.gr/main/wikileak?id=54&locale=el)

Εδώ που έχει φτάσει η πολιτική ζωή της χώρας και όταν, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει η wikileaks, οι περισσότεροι αστέρες της πολιτικής μας σκηνής έσπευδαν να ενημερώσουν την Πρεσβεία, δεν προκαλούν έκπληξη τα τηλεγραφήματα για τον κ. Καμμένο.

Τα ερωτήματα προκύπτουν από τον αντιμνημονιακό και αντιιμπεριαλιστικό βερμπαλισμό των “Ανεξάρτητων”. Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν συμβιβάζεται καθόλου με τις καλές σχέσεις με την πρεσβεία. Αντιθέτως μόνο ειρωνικά μειδιάματα προκαλεί.

Πηγή:
http://www.antinews.gr/2012/04/08/155329/Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου