Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στα Τρίκαλα την Παρασκευή


Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται τα Τρίκαλα για μια μοναδική συναυλία με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του και τραγούδια που αγαπά ο ίδιος αλλά και ό,τι φέρει η στιγμή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Ώρα έναρξης: 22:00 - Είσοδος: 13 ΕΥΡΩ

Ξεχωριστός εκπρόσωπος της γενιάς των τραγουδοποιών, ο Μίλτος Πασχαλίδης μας έχει χαρίσει μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων 20 χρόνων. Από την αρχή της πορείας του, με τους Χαΐνηδες, μέχρι και την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, καταφέρνει να συνδυάζει χαρισματικά τον δυτικό ήχο με την ελληνική παράδοση, την ευαισθησία του ερωτικού τραγουδιού με τον δυναμισμό του κοινωνικού προβληματισμού.

     Ταυτόχρονα ξεχωρίζει για την ερμηνευτική του δύναμη, αποτελώντας από την αρχή της πορείας του, ιδανικό συνεργάτη μεγάλων συνθετών, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Λεοντής κλπ. Χάρη σε αυτή τη δύναμη έχει ξεχωρίσει για τις απρόβλεπτες ζωντανές εμφανίσεις του, που συνήθως ξεφεύγουν από το πρόγραμμα και ανάλογα τη διάθεση μουσικών και κοινού, εξελίσσονται σε ό,τι πιο απρόσμενο.

     Μια τέτοια ζωντανή εμφάνιση θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε με τον Μίλτο Πασχαλίδη και τους μουσικούς του να μας προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά.

Μαζί του ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα και η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο και το ακορντεόν.
Οργάνωση παραγωγής: Σταμάτης Στεβής

Τηλ. Κρατήσεων:6977580754

http://www.youtube.com/watch?v=tpn4dJdrbXY
http://www.youtube.com/watch?v=i9CaomyP0SQ&feature=related

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου