Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Διαδοχικές συναντήσεις Βλαχογιάννη με φορείς και υπηρεσίες στην πόλη της Καλαμπάκας


Την Τετάρτη 18-04-2012 ο κ. Βλαχογιάννης βρέθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ, τον Δήμαρχο κ. Σακελλαρίου, ενώ επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμπάκας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.






Καθημερινά συνεχίζει τις επαφές του με φορείς και πολίτες του Νομού Τρικάλων ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.


Συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Δήμαρχο κ. Σακελλαρίου για θέματα που αφορούν στο νέο διευρυμένο Δήμο, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνομίλησε με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και προσωπικό για την κατάσταση που επικρατεί στα Σώματα Ασφαλείας λόγω της οικονομικής κρίσης.



Ο κ. Βλαχογιάννης είναι γνώστης όλων των παραπάνω προβλημάτων τόσο στο Δήμο Καλαμπάκας από την πολύχρονη θητεία του ως Νομάρχης Τρικάλων, όσο και στα Σώματα Ασφαλείας από την θητεία του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και από τη θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδικαλιστικού Οργάνου.



Με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Τομεάρχη ο κ. Βλαχογιάννης προωθεί όλα τα ζητήματα του Νομού Τρικάλων, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις, αλλά και ο Νομός να μπορέσει να διεκδικήσει αποφάσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου