Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Συνάντηση Παλαιμάχων – Α.Ο Γοργογυρίου στα ριζά του Κόζιακα...


Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο αλλά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα.






Εκεί μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης συνάμα, συναντήθηκαν παλαίμαχοι παίκτες - με εμφανή πλέον τα σημάδια του χρόνου - με την σημερινή ομάδα του χωριού που προσπαθεί μέσα από μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης να αναγεννηθεί από τις στάχτες της .

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα 16 Απριλίου 2012 στο νέο γήπεδο Γοργογυρίου ο 1ος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και της σημερινής ομάδας του ΑΟ Γοργογυρίου .



Το παρόν έδωσαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ,πολλοί απ΄αυτούς έπαιξαν αντίπαλοι με τα παιδιά τους και οι μάχες τους ήταν "ομηρικές". Επίσης, παρευρέθησαν παλιά μέλη των διοικήσεων καθώς και προπονητές που έχουν περάσει απ΄ τον πάγκο της ομάδας και που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα, φτάνοντας την ομάδα να αγωνίζεται έως και τις εθνικές κατηγορίες . Επίσης, η παρουσία των φιλάθλων αν και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν ήταν ικανοποιητική.

Αξίζει να αναφέρουμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σ΄αυτή την πρώτη συνάντηση και ήταν οι :
Αργυρίου Δημήτριος , Κογιάννης Χρήστος (τωρινός προπονητής του σωματείου), Γκοβίνας Άλκης, Γκοβίνας Αλέκος, Ντακούλας Παναγιώτης, Μπακάλης Σπύρος , Αργυρίου Κων. , Γκοβίνας Κων., Γκοβίνας Γεωρ. , Αργυρίου Γεωρ. , Ραρράς Γεωρ. , Τσίρκας Δημ. , Λιατίφης Αποσ., Γκοβίνας Ελευθ. , Γακόπουλος Γιαν., Αλμπάνης Χρ., Τσιούνης Γιαν.

Χρέη προπονητή ανέλαβε ο Νίκος Σιάφης που στο παρελθόν έχει αναδειχτεί και πρωταθλητής με την ομάδα μας έχοντας ως ποδοσφαιριστές αρκετούς απ΄τους σημερινούς παλαίμαχους ! Κοντά του επίσης στο γνωστό του ρόλο ο έχων προσφέρει τα μέγιστα σ΄αυτή την ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν παράγοντας Βασ. Γακόπουλος !

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και όλοι όσοι πήραν μέρος τον απόλαυσαν με την ψυχή τους σκορπίζοντας και στους θεατές ανάμικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης. Το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει βέβαια αλλά αξίζει να αναφερθεί - μετά από επιμονή των παλαιμάχων -ότι νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα των παλαιμάχων !

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου