Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΓΑΜΑΤΑ, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα...


Όχι ρε πούστη μου...
Τι άλλο θα δω και θα ακούσω σ' αυτή τη ζωή?








Βαρύγδουπες δηλώσεις διαβάζουμε σε "πολιτικό" άρθρο του katsar-ola.gr

Ένας "Τρικαλινός" μπασκεμπολίστας, μας θυμήθηκε ξαφνικά,  και αποφάσισε να μας εκπροσωπήσει και να μας... σώσει.!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ο Κώστας Παταβούκας μίλησε στο “Ράδιο Πρωινός 105,3” για την απόφαση του να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα και απαντά σ' όσους του λένε ότι δεν έχει επαφή με την περιοχή

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Παταβούκας:
Για την πολιτική του κάθοδο στα Τρίκαλα: Εγώ έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κινήματος μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύει σε μια προσπάθεια αναδιάταξης των δυνάμεων, ανασυγκρότησης και ενός νέου ξεκινήματος. Αυτή ήταν η δική μου τοποθέτηση στα όργανα του κινήματος. Από κει και πέρα το κίνημα βλέπει τις ανάγκες, τα κενά, βλέπει που μπορεί να χρησιμοποιήσει και με ποιο τρόπο τους ανθρώπους τους οποίους διαθέτει και οι οποίοι προσφέρουν τον εαυτό τους στη διάθεσή του.

Είναι μια δύσκολη συγκυρία γενικώς όχι μόνο για τα Τρίκαλα και χρειάζεται να μπουν κάποιοι μπροστά. Και θα έλεγα ότι θα πρέπει να γίνει και με όρους κοινωνίας, δηλαδή δεν μπορεί το κίνημα να είναι αποκομμένο από την κοινωνία.

Δεν είμαι ένας Τρικαλινός που ζει στην Αθήνα, έχοντας αφήσει τα πάντα πίσω του, οι γονείς μου μένουν εκεί, στην Αηδόνα Καλαμπάκας. Έχω πραγματικές ρίζες εκεί. Ξέρω από αγώνες, έχω μια διαδρομή ο ίδιος όχι μόνο στον αθλητικό στίβο, αλλά και στην πολιτική. Υπάρχουν προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με το νομό, υπάρχουν όμως και κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι Έλληνες.

Τι θα πει στην επαφή του με τους τρικαλινούς πολίτες: Αυτό που θέλει ο κόσμος πλέον είναι η αλήθεια. Πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια και να τους λες την αλήθεια για το πού θέλουμε να πάμε.

Μια αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Και αυτό νομίζω ότι είναι έντιμο, ειλικρινές και αναγκαίο. Η αλήθεια περιέχει και την αυτοκριτική και πρέπει να την κάνουμε όλοι μας και οι παλιοί. Από κει και πέρα νομίζω ότι θα το κρίνει ο κόσμος. Και βέβαια το ΠΑΣΟΚ έχει ένα μεγάλο στοίχημα μπροστά του να πείσει με τον καθαρό λόγο που θα σχηματίσει προεκλογικά, για να επανακτήσει μέρος των δυνάμεών του. Φαντάζομαι ότι να επανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του είναι σχεδόν αδύνατο, ειδικά σ’ αυτή τη συγκυρία. Αλλά το τι θα εκφράσει μέσα στον προγραμματικό του λόγο θα το κρίνει στο τέλος ο λαός, συνυπολογίζοντας βεβαίως για το πού θέλει να πάει ο ίδιος ο κόσμος.




Για το fatsimare

To ΔΕΞΙ μπακ








Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια:

  1. re pata-voyka sto kinima tis masas patsok eisai και θα μας σωσεις;μασαει η κατσικα ταραμα;τον ξερεις τον πουλο;ξερεις απο βεσπα;ξερεις να πηδας καγκελα;σε γαργαλαει απο πισω;σε αρεσει να στον ακουμπανε;σε αρεσει να γλυφεις γονατιστος;ειναι η σειρα μας να σε σωσουμε!!!!να τ΄ακουνε και καποιοι αλλοι,ισχυουν και για αυτους..κριμα γιατι ειναι νεοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΑΒΟΥΚΑ -ΠΑΤΑ-ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΤΙΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή