Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Συμπιλίδης - τέλος από την Ν.Δ. μετά την εσωκομματική έκρηξη


Την παραίτησή του από την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Συμπιλίδης, ύστερα από την εσωκομματική οργή που προκάλεσε η απόφαση του προέδρου της ΝΔ να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Η δήλωση του κ. Συμπιλίδη έχει ως εξής:

«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.

Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει…Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις.

Όμως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

Σαμαράς: Τιμώ την κίνησή του
Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης της υποψηφιότητας Συμπιλίδη, από το γραφείο του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου