Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αύριο Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 21:00 η ΒΡΑΔΙΑ ΝΙΚΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ στα Τρίκαλα


Την  διοργανώνει η Δ/νση Πολιτισμού του ΟΑΠΚΦΑ Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και η εταιρία APOLLON, με τον Δαυίδ Ναχμία στο πιάνο και το Θάνο Πολύδωρα στο τραγούδι





Αύριο Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συναυλία – αφιέρωμα στο   Νίκο Γούναρη που διοργανώνει η Δ/νση Πολιτισμού του ΟΑΠΚΦΑ Δήμου Τρικκαίων  «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και η εταιρία APOLLON, με τον Δαυίδ Ναχμία στο πιάνο και το Θάνο Πολύδωρα στο τραγούδι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Για πρώτη φορά μετά από το 1995 θα γίνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Νίκο Γούναρη στην πόλη των Τρικάλων.
 Μία βραδιά αφιερωμένη στον ωραιότερο τροβαδούρο που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, τον Νίκο Γούναρη. Μία ολοκληρωμένη μορφή καλλιτέχνη που στο κύτταρό του έφερνε μνήμες αιώνων που τους μεταλαμπάδευε σε τέχνη.

Ο Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και ο Θάνος Πολύδωρας στο τραγούδι, ετοίμασαν μία απέριττη βραδιά με υπέροχα τραγούδια που συντάραξαν την εποχή που γράφτηκαν και έμειναν για πάντα στον Ελληνικό αιθέρα για να τα κληρονομεί κάθε ευαίσθητη ψυχή που τα χρειάζεται. Γλυκά μου μάτια, Τρία χρόνια περάσανε,


Ένα βράδυ πού 'βρεχε, Τώρα που σε γνώρισα, Ήρθες και άλλαξες το παν, Μη σε τρομάζουν τα γκρίζα μαλλιά, ατελείωτη η λίστα των τραγουδιών που θα παρελάσουν, ατέλειωτο και το άρωμα Ελλάδας που αναδύεται μέσα απ' το βελούδινο τραγούδι του Νίκου Γούναρη.

Ο Δαυίδ Ναχμίας είναι μουσικός και δημοσιογράφος, ολοκλήρωσε όμως κι έναν κύκλο Πανεπιστημιακών σπουδών, εκτός μουσικής και δημοσιογραφίας. Οι ενασχολήσεις του περιστρέφονται κυρίως γύρω απ’ την λογοτεχνία, την ποίηση, το πιάνο και την ενορχήστρωση.

Απ' το 2001 ως το 2010, παρουσίασε στην εκπομπή «ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ» και στην εκπομπή ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ της ΕΡΤ 250 πορτραίτα και συνεντεύξεις παραθεωρημένων προσωπικοτήτων της Ελλάδας.

Απόλυτα εστιασμένος πλέον στην ενασχόλησή του με το «ελαφρό τραγούδι» του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα. Απ' την αρχή του 2011, παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στο δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας που αφορούν την εποχή εκείνη.
Η δισκογραφία του περιλαμβάνει: 2007 Αφιέρωμα Αττίκ και το 2010 απ΄τον Αττίκ στον Γούναρη.

Ο Θάνος Πολύδωρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε μουσική στο ωδείο Κανατσούλη. Αξιοσημείωτοι σταθμοί στην μέχρι σήμερα καριέρα του, οι συνεργασίες του με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Παπαστεφάνοιυ. Τα τελευταία 7 χρόνια συνεργάζεται με τον Δαυίδ Ναχμία ερμηνεύοντας τραγούδια του πρώτου μισού του 20ου αιώνα.

Τιμή εισιτηρίων : 10 ευρώ  ενηλίκων και φοιτητικό-μαθητικό 8 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων :
ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟ,Καρανάσιου5 τηλ:24310 77559
Βιβλιοπωλείο «ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ», Ασκληπιού 15,τηλ: 24310 26967
Βιβλιοπωλείο «ΚΗΡΗΘΡΕΣ», Ασκληπιού 34,τηλ:24310 38660


  

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου