Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Εντυπωσιακή στο 5th Balkan Salsa Congress η Terpsis Dance Academy!


Για 1η  χρονιά η Terpsis Dance Academy συμμετείχε στο 5ο Balkan Salsa Congress στο Borovets. Η αποστολή ξεκίνησε τα χαράματα της Παρασκευής μιας και η αργία της 28ης Οκτωβρίου έδωσε την δυνατότητα να είναι στο Borovets για ένα γεμάτο από χορό τριήμερο.








Το τριήμερο περιλάμβανε μαθήματα Salsa LA-Bachata-Kizomba-Styling-Salsa Cubana-Zumba κλπ., καθημερινά ολονύχτια πάρτυ, πάρτυ στην πισίνα του ξενοδοχείου και shows από τους καλύτερους δασκάλους των Βαλκανίων καθώς και special guests!


Ο στόχος του Φεστιβάλ είναι η διάδοση της Τέχνης του Χορού σ’ένα ευρύτερο κοινό και η μετάδοση των χορευτικών γνώσεων, όχι μόνο με την κλασσική της μορφή -αυτή της παράστασης- αλλά και με την παρουσίαση των εξελιγμένων κινήσεων πάνω στα διάφορα είδη. Στόχος του επίσης είναι και να καταστήσει γνωστό στο κοινό, το έργο νέων αλλά και παλαιότερων διάσημων χορευτών και χορευτριών. Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η καθιέρωση των Dance Festivals ως θεσμό στο πολιτιστικό κομμάτι της κάθε χώρας.



Φιλοξενήθηκαν κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες και καταξιωμένες ομάδες χορού από την Ευρώπη, την Αμερική... αλλά και την Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη νέων τάσεων αλλά και διαφορετικών στυλ χορού.



Τα μέλη της Ακαδημίας Χορού Τέρψις πήραν μέρος στα τριήμερα σεμινάρια που διεξάγονταν σε 4 αίθουσες του ξενοδοχείου Samokov και κάλυπταν όλα τα στυλ, αλλά και επίπεδα χορών : LA style, regeton-afro body moves, man/ladies salsa style, cuban style, footwork & partner work, hand shins and body movement κ.α, και επέστρεψαν ανανεωμένα αλλά και πιο ενημερωμένα!!!
Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 5-10μ.μ.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19 ( Δίπλα στα Δικαστήρια )
Τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 – 74622
                         

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου