Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το ELITE stores magazine επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ!


ELITE stores magazine | Vol. 12 | ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012











Version 1
Μεγάλο, πλούσιο, πρωτότυπο, πολυτελές, όπως ακριβώς το γνωρίσατε και το αγαπήσατε κι ακόμα περισσότερο! Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί: Νίκος Βέρτης, σε μια μεγάλη συνέντευξη που θα συζητηθεί, Demy, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, Απόψεις, Γεγονότα, Μεγάλα Θέματα, Αφιερώματα, Μόδα, Nightlife… Το καλύτερο περιοδικό για τον άντρα και τη γυναίκα του σήμερα είναι εδώ και θα σας κερδίσει  με την πρώτη  ματιά! Από τον Θεόδωρο Κοτρώνα.

Version 2
Το ELITE stores magazine επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ! Μεγάλο, πολυτελές, πλούσιο, με πρωτότυπα θέματα που κόβουν την ανάσα και θα διαβαστούν απ’ την αρχή μέχρι το τέλος. Καμία έκπτωση, κανένα copy – paste. Νίκος Βέρτης, Demy, ο «Έλληνας της Κρίσης», Οδοιπορικό στην Κρήτη, Πανελλήνιες, Bullying, Success Stories, Ολυμπιακοί 2012, Παρουσιάσεις, Μόδα, Απόψεις, Αφιερώματα… Το ELITE stores magazine είναι το καλύτερο περιοδικό για τον άντρα και τη γυναίκα του σήμερα. Και κυκλοφορεί παντού. Από τον Θεόδωρο Κοτρώνα.

Version 3
Το ELITE stores magazine κάνει το ισχυρότερο comeback της χρονιάς και επανέρχεται δυναμικά καλύτερο από ποτέ! Μεγάλο, πολυτελές, πλούσιο, πρωτότυπο, ένα τεύχος που θα διαβαστεί απ’ την αρχή  μέχρι το τέλος. TOP Interview: Νίκος Βέρτης, Demy, ο «Έλληνας της Κρίσης», London 2012, Οδοιπορικό στην Κρήτη, Πανελλήνιες, Bullying, Οι «Ιστορίες Επιτυχίας» των επιχειρηματιών της πόλης, Παρουσιάσεις, Μόδα, Απόψεις, Αφιερώματα, Nightlife… ELITE stores magazine, το καλύτερο περιοδικό για τον άντρα και τη γυναίκα του σήμερα. Από τον Θεόδωρο Κοτρώνα.

Version 4
Το ELITE stores magazine κάνει το ισχυρότερο comeback της χρονιάς και επανέρχεται δυναμικά καλύτερο από ποτέ! Μεγάλο, πολυτελές, πλούσιο, πρωτότυπο, όπως ακριβώς το γνωρίσατε και το αγαπήσατε. Κι ακόμα περισσότερο… Από τον Θεόδωρο Κοτρώνα.

Version 5
Το ELITE stores magazine κάνει το ισχυρότερο comeback της χρονιάς και επανέρχεται δυναμικά καλύτερο από ποτέ! Νίκος Βέρτης, Demy, Πανελλήνιες, Λονδίνο 2012, Κρήτη, Bullying, Μόδα, Νέα, Παρουσιάσεις, Απόψεις, Αφιερώματα… Το ELITE stores magazine είναι εδώ και είναι ακριβώς όπως το αγαπήσατε. Μεγάλο, πολυτελές, πλούσιο, πρωτότυπο, μοναδικό! Από τον Θεόδωρο Κοτρώνα.

(((Συντελεστές
Εκδότης/Marketing Manager: Θεόδωρος Κοτρώνας
Art Director/Σελιδοποίηση/Εξώφυλλο: Οδυσσέας Πάνος |
Σύνταξη κειμένων/Επιμέλεια: Εύα Μουστάκα | Σχεδίαση μακετών: Ηλίας Δήμου)))

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου