Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο Aσυμβίβαστος κ. Καμμένος και οι "συγκεντρωμένοι" πρόσφυγες στην προκυμαία της Σμύρνης


O απόλυτος πατριώτης, ο αδέκαστος υπερασπιστής των εθνικών συμφερόντων, ο ασυμβίβαστος υπερέλληνας ο κ. Καμμένος τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μάσκα του σκληρού τιμωρού του κατεστημένου για πολύ καιρό και αποφάσισε να συνεργαστεί με το Άρμα Πολιτών του κ. Δημαρά και της κ. Ρεπούση.





Βλέπεις «είναι πολλά τα λεφτά Άρη» και όλες οι ηθικές αξίες μπορούν να θυσιαστούν προκειμένου να μαζευτούν τα ψηφαλάκια. Τώρα που πολλοί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παραπλανημένοι από τα μεγάλα λόγια του φωνακλά κ. Καμμένου υποχρεώνονται να συνεργαστούν με την κυρία Ρεπούση και να μιλούν για συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης, ελπίζουμε να καταλαβαίνουν ότι χρησιμοποιήθηκαν τα πιο αγνά τους αισθήματα για να ικανοποιηθεί η φιλοδοξία του μισαλλόδοξου κομματάρχη.


Αλλά οι ηθικές αξίες και τα υψηλά ιδανικά δεν ευδοκιμούν στους διαδρόμους της Βουλής εκεί όπου μαθήτευσε επί 20 σχεδόν χρόνια ο κ. Καμμένος. Εκεί το μόνο που ευδοκιμεί είναι η συναλλαγή και το αλισβερίσι κάτι στο οποίο ο κ. Καμμένος αποδεικνύεται ικανότατος.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ                           
18-04-2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                           

Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟ ΔΗΜ.ΑΡ. (ΚΟΥΒΕΛΗΣ) ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΑ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα που ένα δελτίου τύπου επισήμου κόμματος δεν γνωρίζει βασικά πράγματα! Η Ρεπούση είναι υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ και όχι με το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! Και ύστερα θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά. Ντροπή σας, γιατί συκοφαντείτε μια μεγάλη πατριωτική προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή