Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Με επιτυχία το ομαδικό και Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλήμα Σκάκι


Χαρά, διασκέδαση και μεγάλη συμμετοχή μαθητών από σχολεία όλων  των νομών της Κεντρικής Ελλάδας ήταν τα χαρακτηριστικά του Ομαδικού και Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, που διοργάνωσαν η ΕΣΣΚΕ και η Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας , στην Λαμία.






Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 25Ο μαθητές ενώ η άρτια οργανωτική υποστήριξη της διοργάνωσης από τους εθελοντές της ΕΣΣΚΕ βοήθησε τους μικρούς μαθητές και τους πολυάριθμους συνοδούς τους να χαρούν τους αγώνες και να συμμετάσχουν έμπρακτα στην μεγάλη αυτή σχολική σκακιστική γιορτή.



Αποδείχθηκε έτσι για μία ακόμη φορά η δίψα της περιοχής για το σκάκι καθώς και τα μεγάλα βήματα προόδου που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την μαζική διάδοση του αθλήματος στα σχολεία.




Ο πολιτισμός μας είναι η απάντηση στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα μας και το σκάκι είναι πολιτισμός. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή σκακιστική γιορτή. Συγχαρητήρια στους γονείς που οδηγούν τα παιδιά τους στα σκακιστικά μονοπάτια.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου