Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στις εκδηλώσεις Μυρίνεια 2011 ο πολιτευτής Καρδίτσας της Ν.Δ. Νίκος Παππάς


Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις Μυρίνεια 2011 που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Λαογραφικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μυρίνης παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου ο πολιτευτής Καρδίτσας της Ν.Δ. Νίκος Παππάς, ο οποίος δήλωσε κατενθουσιασμένος από τις πρωτοβουλίες του δραστήριου, όπως τον χαρακτήρισε, τοπικού συλλόγου.






Ο κ. Παππάς παραβρέθηκε στην πλατεία του χωριού και παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις που περιελάμβαναν συνάντηση χορευτικών ομάδων ενηλίκων με τη συμμετοχή των χορευτικών:

•    Μυρίνης
•    Νεοχωρίου Ημαθίας
•    Συλλόγου Γυναικών Τιθορέας
•    Δεσκάτης Γρεβενών

Επίσης μετείχε ενεργά στο γλέντι που ακολούθησε μετά το τέλος των χορευτικών παραστάσεων.
Φανερά εντυπωσιασμένος, ο κ. Παππάς δήλωσε:

«Η παράδοση είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του πολιτισμού μας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι, όσοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τη διατήρηση και τη συνέχισή της, όπως συμβαίνει στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις που πργματοποιούνται χάρη στις προσπάθειες του δραστήριου Μορφωτικού Λαογραφικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγος Μυρίνης.

Στις φετινές εκδηλώσεις έγιναν συναντήσεις  χορευτικών ομάδων ενηλίκων και παιδικών συγκροτημάτων, γεγονός που αποδεικνύει πως οι πολιτισμικές μας παραδόσεις αντιστέκονται σε πείσμα της δύσκολης περιόδου που διανύουμε. Συγχαρητήρια ξανά σε όλους για τις αξιέπαινες προσπάθειες που κατέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία τα φετινά Μυρίνεια»




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου