Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Προεκλογικό προπέτασμα καπνού στη Χώρα των «Ινδιάνων»


(Tώρα με το σκάνδαλο του. συντρόφου υποβρυχιοχάφτη, κλέφτη-απατεώνα Α. Τσοχατζόπουλο, καλή ευκαιρία και. παραδόξως, και για τους τρεις, ΜΜΕ-ΝΔ-Πασόκ)
Καθοδόν προς τις κάλπες «Ακροτελεύτια διάταξη» 





Αφιέρωμα από τον Πολίτη Βάιο Φασούλα

«Άρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

            «Σήμερα μαύρος ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα…» για τις ξεδιάντροπες και αναίσθητες και ξενόδουλες και ανάλγητες κυβερνήσεις της Ελλάδας που από το 1970 παραμένουν μέχρι σήμερα, το 2012. Κυβερνήσεις που ποδοπάτησαν και το Σύνταγμα και την Πατρίδα και βάναυσα στρωματοποίησαν τη Λαϊκή Κυριαρχία οδηγώντας την στη φτώχεια, στην ανεργία, στο θάνατο. Ποδοπατημένοι Πολίτες- ανάμεσα και οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του Πασόκ, ποδοπατημένη και η Πατρίδα εκχωρήθηκε-παραδόθηκε στην τρόικα και στους δανειστικούς τοκογλυφικούς οργανισμούς για την πλήρη οικονομική της αφαίμαξη. Αλαζόνες, υποκριτές, απατεώνες, κακόμοιροι με άλλα λόγια, αναδείχτηκαν σε σφετεριστές του ελληνικού έθνους-κράτους, το οποίο μετέτρεψαν σε νοτιοβαλκανικό καντόνι και τους Πολίτες του σε «Ινδιάνους».
            Εκείνο που μένει είναι οι Πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του άρθρου 120 παρ.4, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανατρέψουν την αντιδημοκρατική από κάθε άποψη κυβέρνηση και γενικότερα τον αυταρχικό διπολισμό που πολλές απ’ τις φιλτραρισμένες… δημοκρατικά πολιτικές τους θα τις ζήλευε και ο Χίτλερ. Ας καταλάβουν οι ψηφοφόροι, που σήμερα δεινοπαθούν, πως ο κύριος εχθρός είναι εδώ, στη Χώρα μας. Δεύτερος εχθρός είναι οι ξένοι, όπως αυτοί και να λέγονται και, στο κάτω-κάτω της γραφής, αυτοί (Ε.Ε. τρόικα, ΔΝΤ και σία) τη δουλειά τους κάνουν. Εμείς ως Πολίτες αυτής της Χώρας τι κάνουμε.
            Λοιπόν περάσαμε πλέον στον προεκλογικό πυρετό που, εδώ που τα λέμε, ήδη έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Προ ημερών, Μεγάλη Τετάρτη 11.04.12, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία των εκλογών η 6η Μαΐου. Προ ημερών ανακοινώθηκε και το ψήφισμα της χρηματοδότησης των κομμάτων με 155 βουλευτές, χρηματοδότηση που πληρώνει ηλίθια και απερίσκεπτα ο φορολογούμενος και σήμερα, στη Χώρα των «Ινδιάνων», συνελήφθη για διαφθορά-ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ο πρώην υπουργός εθνικής άμυνας κ. Α. Τσοχατζόπουλος, από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη του Πασόκ, κολλητός του συχωρεμένου Α. Παπανδρέου και άλλων του …κινήματος που μετέτρεψε την άλλοτε Χώρα του φωτός σε Χώρα «Ινδιάνων». Μάλιστα καλά το λέμε. Οι έλληνες Πολίτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, στα μάτια των παροικούντων στις κομματικές δυναστείες, όλες αυτές τις δεκαετίες σαν ινδιάνοι φαινόντουσαν και σαν ινδιάνοι χρησιμοποιήθηκαν.
            Παρεμπιπτόντως όταν λέμε «Ινδιάνοι» δεν μειώνουμε τους πραγματικούς Ινδιάνους ως φυλή, ως λαό και ως πολιτισμό, απλά θυμίζουμε πως κατασφάχτηκαν και διαλύθηκαν από τους καταπατητές, κατακτητές, τους αποικιοκράτες με άλλα λόγια από τους βάρβαρους ευρωπαίους. Αυτό με οικονομικές σφαγές επαναλαμβάνεται σήμερα.  
            Στην κομματική «κάβα» της ανηθικότητας και της αναλγησίας συμπεριλαμβάνονται κάθε καρυδιάς καρύδι, όπως νυν και πρώην βουλευτές και νέοι πολιτευτές (καινούργιοι) υποψήφιοι, σκάνε μύτη, που λέμε, στην κομματική αιθαλομίχλη διεκδικώντας αμή τι άλλο την ψήφο των «δικών» τους σκλάβων.
            Στο προσκήνιο δίνουν και παίρνουν οι «πολυδιάστατες» «αντιπαραθέσεις» (τώρα με το σκάνδαλο του… συντρόφου υποβρυχιοχάφτη, κλέφτη-απατεώνα Α. Τσοχατζόπουλο, καλή ευκαιρία και… παραδόξως, και για τους τρεις, ΜΜΕ-ΝΔ-Πασόκ) αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών. Οι από κάθε άποψη ηλίθιες αλλά και επικίνδυνες για τη νοημοσύνη του αυριανού ψηφοφόρου «συγκρούσεις», «κρητικές» και «αλληλοκριτικές» μελλών, στελεχών, βουλευτών, αρχηγών των ως τώρα κομμάτων εξουσίας, πρωτοστατούν. Τα κανάλια πέσανε με τα μούτρα στο φαγοπότι και όλους αυτούς, η ελίτ δηλαδή της αστικής δημοκρατίας και της αστικής τάξης, στο παρασκήνιο τους τρελαίνει ο αχός της λαϊκής τρομοκρατίας που θα τους εξοντώσει πολιτικά.

            Ανακατάταξη κομματικών δυνάμεων!! Θυμίζουμε πως με τις λέξεις «κόμματα, κομματικών, κομματική κλπ», εννοούμε την Πολιτική, αλλά επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει πολιτικός πολιτισμός παρά μόνο κόμματα, κανιβαλισμός, αυταρχισμός, φασισμός-ρατσισμός και μια γη των προγόνων μας που εξελίσσεται σε γη αυτοχθόνων-ιθαγενών…, με άλλα λόγια, και ο λαός μας, δυστυχώς, υφίσταται κοινωνική ανακατάταξη, ψάχνεται, διερωτάται και μέσα από αδιέξοδα διαπιστώνει ότι στα μάτια των πολιτικάντηδων η αφ’ υψηλού ματιά τους βλέπει τους ψηφοφόρους αν όχι σαν ινδιάνους σίγουρα ως ιθαγενείς.
            Λοιπόν όλα αυτά, ιδιαίτερα με την περίπτωση του κ. Τσοχατζόπουλο, μεταξύ άλλων αποτέλεσε προεκλογικό προπέτασμα καπνού στη Χώρα των Ιθαγενών. Οι ανακατατάξεις «πολιτικών» καιροσκόπων δίνουν και παίρνουν. Εντυπωσιακές ανακατατάξεις απ’ το ένα καταδικασμένο κόμμα στο άλλο, πρωτοφανών μεγεθών. «Σοσιαλιστές», προκειμένου να εξασφαλίσουν την κουτάλα, μετατίθενται στις φιλελεύθερες τάξεις. Δεξιοί πηγαίνουν ακόμα πιο δεξιά και αντίστροφα. Να βάλουμε και το ΚΚΕ, κομματικό και ορθόδοξο μαϊντανό, κερασάκι στην τούρτα της άρνησης συνεργασιών με άλλα κόμματα της αριστεράς, «μεζές» για το λύκο που χαίρεται στην αντάρα, δηλαδή συντηρούμε το δικομματισμό στην εξουσία!

            Τα ΜΜΕ, η πρώτη και μεγαλύτερη εξουσία στη Χώρα των «Ινδιάνων», έχει πανηγύρι, ίσως και το τελευταίο τους. Ιδιαίτερα τα… μεγάλα κανάλια αντιμετωπίζουν πρωτοφανή αποκρουστικότητα. Και αυτά έχουν περιέλθει στη λαϊκή σφύρα.
            Οι «αντιπαραθέσεις» και οι κομπασμοί που θα αντιμετωπίσουμε μέχρι την 6η Μαΐου μεταξύ των δυο μονομάχων στην αρένα της διαλυμένης κοινωνίας, δεν έχουν προηγούμενο. Οι αυτοκτονίες αποδεικνύονται ως μέσα σωτηρίας και όπως διαβάζουμε στο σέιτ της Ζούγκλα: «Οι πολιτικοί μπαμπουίνοι του οικονομικού και πολιτικού αληταριάτου δεν μπορούν να σεβαστούν ούτε θάνατο…»
            Όλοι μα όλοι που έκατσαν δεκαετίες στο σβέρκο βγαίνουν και καταγγέλλουν την οικονομική καταστροφή. Μα δε ντρέπονται καθόλου; Τέτοια αναισθησία ούτε τα κτήνη δεν έχουν. Όταν ήταν υπουργοί δε τα βλέπανε τα κακά και τα στραβά που συσσωρεύονταν μπροστά στα μάτια τους! Τι άλλο να πει κανείς από το σήμερα μαύρος ο ουρανός και από το:

Ε, ’σεις εκεί πέρα! Αδέλφια, ξαδέλφια και ανίψια, φίλοι και γνωστοί
Θυμηθείτε και ψηφίστε  /  Πείτε στις νύφες σας, γαμπρούς και συμπεθέρους
και δώστε το μήνυμα σε φίλους, γνωστούς, γειτόνους και χωριανούς
Θυμηθείτε και ψηφίστε εκεί που ανήκετε / Διώξτε τα σκότη να περάσει φως…
Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Απρίλης 13 2012  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de


Βάιος Φασούλας
Ε.Ο. Καλαμπάκας 134
42100 ΤΡΙΚΑΛΑ
τηλ: +30 24310 72132
www.fasoulas.de
pelasgos@fasoulas.de

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου