Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Ηλίας Βλαχογιάννης: Η ΕΑΣ Τρικάλων μία από τις πιο δυναμικές ενώσεις της χώρας


Η επίσκεψη του κ. Βλαχογιάννη είχε να κάνει και με τον τακτικό κύκλο επαφών που έχει με φορείς και πολίτες, προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς για ζητήματα που αφορούν το Νομό Τρικάλων, να τα προωθεί και να ενημερώνει τα κεντρικά στελέχη του κόμματος και να δίνει έγκαιρα λύσεις.


Ιδιαίτερα θερμά υποδέχθηκαν τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, κατά την συνάντησή τους την Παρασκευή 06-04-2012.

Αφορμή της θερμής αυτής υποδοχής, η ουσιαστική παρέμβαση του κ. Βλαχογιάννη και η σύσκεψη που συγκάλεσε για νομοσχέδιο που έθιγε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων. Αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν να αποσυρθούν επίμαχα άρθρα του νομοσχεδίου που έθιγαν την ΕΑΣΤ.Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης της Ν.Δ. κ. Βλαχογιάννης χαρακτήρισε την ΕΑΣΤ ως μία από τις πιο δυναμικές της χώρας «και οφείλεται στα στελέχη και σε όλους τους συνεταιριστές που όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιδείξει σημαντικό έργο, υπάρχει νοικοκύρεμα και μια πρόοδος».Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου