Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι (μέχρι στιγμής) των κομμάτων στα Τρίκαλα


Κάποια εξ' αυτών έχουν ήδη ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων, ενώ τα περισσότερα θα προβούν σε ανακοινώσεις μετά το Πάσχα.






Με την επίσημη ανακήρυξη των εκλογών, για τις 6 Μαΐου, τα κόμματα ρίχνουν πλέον το βάρος τους στην κατάρτιση των συνδυασμών τους σε όλη την επικράτεια.


Σε επίπεδο νομού Τρικάλων η έως τώρα εικόνα έχει ως εξής:

ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ένα πρόσωπο αναζητούν στο κόμμα για να καλύψει την έβδομη κενή θέση του συνδυασμού. Τις υπόλοιπες έξι θέσεις απαρτίζουν οι: Κώστας Παταβούκας, Γεώργιος Οικονόμου, Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλακαφούκη, Χρήστος Μαγκούφης, Χρύσα Ντιντή και Χρήστος Γατσέλης.

Ν.Δ.

Οι μέρες ως το Πάσχα δεν προσφέρονται επικοινωνιακά για τα ψηφοδέλτια του κόμματος και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την Τρίτη του Πάσχα. Υποψηφιότητες έχουν καταθέσει οι: Ηλίας Βλαχογιάννης, Μιχάλης Ταμήλος, Κώστας Σκρέκας, Νίκος Σακκάς, Κώστας Τσουρβάκας, Απόστολος Τσαντίλας και Χρήστος Μαγειρίας, ενώ οι γυναίκες που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο είναι οι Ζέφη Νικολάου και Λήδα Παπαδημητρίου.

Κ.Κ.Ε.

Στο ΚΚΕ όπως συνηθίζεται εδώ και χρόνια οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κόμμα, εν ευθέτω χρόνο.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

O ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων ανακοίνωσε πρώτος, σε τοπικό επίπεδο, το ψηφοδέλτιό του για τις επικείμενες εκλογές. Σε αυτό μετέχουν οι Βασίλης Γεροδημόπουλος, Δημήτρης Καπέλας, Αγγέλα Κομπόλια, Δημήτρης Παπαθανασίου, Δημήτρης Σαριγγαλάς, Γιάννης Χριστόπουλος και Γιώργος Χονδρός.

ΔΗΜ.ΑΡ.

Όπως και στο ΠΑΣΟΚ απομένει μια κενή θέση για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου. Οι υπόλοιποι έξι είναι οι εξής: Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Γιώργος Κυρίτσης, Βίκυ Μπούγλα, Γιώργος Παπασίμος, Απόστολος Ρόσσιος και Θεόδωρος Σπαθής.

ΛΑ.Ο.Σ.

Στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου είναι έτοιμος και αναμένεται να ανακοινωθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Πέραν του Κώστα Πατέρα, που θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές, δεν έχει διαρρεύσει κάποιο άλλο όνομα.

«Ανεξάρτητοι Ελληνες»

Σε διαδικασία διαβούλευσης βρίσκονται στο κόμματα του Πάνου Καμμένου για την επιλογή της επτάδας από τους 11 συνολικά που κατέθεσαν υποψηφιότητα. Ενδιαφερόμενοι για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή είναι οι: Αθανασοπούλου Φωτεινή Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, Βλάχος Θανάσης Δημοσιογράφος, Κοτρώνας Θεόδωρος, Κούβελας Χαράλαμπος Γυμναστής, Μακρυγιάννης Χρήστος Απόστρατος Αξιωματικός Ε.Σ., Παπαθανασίου Παναγιώτης Βοηθός Μικροβιολόγου, Παπανικολάου Νικόλαος Μικροβιολόγος, Ρεντζιάς Νικηφόρος,

Τσάτσιος Χρήστος Ιδιωτικός Υπάλληλος, Τσάτσου Βασιλική Φιλόλογος, Χόνδρος Ιωάννης Απόστρατος ΕΛ.ΑΣ.

Οικολόγοι –Πράσινοι

Μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές και των Οικολόγων Πράσινων στα Τρίκαλα. Ήδη πέντε από τα επτά συνολικά πρόσωπα έχουν «κλειδώσει» και ανάμεσα σε αυτά άτομα που θα πολιτευτούν για πρώτη φορά.

Δημοκρατική Συμμαχία (ΔΗ.ΣΥ.)

Κάτι παραπάνω από το...μισό ψηφοδέλτιο έχει συμπληρωθεί στα Τρίκαλα Τα τέσσερα πρόσωπα που έχουν ανακοινωθεί είναι οι: Αθανασία Δήμου - οικονομολόγος, Αθανάσιος Καλύβας – αγροτοσυνδικαλιστής, Φανή Κελεμουρίδου –ελεύθερος επαγγελματίας και Κώστας(Ντίνος) Κοτρώνης –συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ.

Χρυσή Αυγή

Δύο ονόματα έχουν ανακοινωθεί από το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Είναι οι Γρηγόρης Χιώτης, ιδιωτικός υπάλληλος και Γιώργος Μισιάκας, οικοδόμος.

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Σ.Ε.Ε.)

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί επίσημα το όνομα της Ηλιάνας Ευαγγέλου Στέφου, το οποίο θα πλαισιωθεί και με άλλα πρόσωπα μετά το Πάσχα.

Χθες η «Κοινωνική Συμφωνία» (Κατσέλη-Καστανίδης) ανακοίνωσε ένα πρώτο κατάλογο υποψηφίων, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα Τρίκαλα, ενώ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα κατεβάσει συνδυασμούς σε όλη την επικράτεια.


Πηγή: thessalianews.gr


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου