Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι κριτήριο για την υπερψήφισή του.


Με μαζική και δυναμική πανεξόρμηση με τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη  απάντησαν τα μέλη , τα στελέχη και οι φίλοι του ΚΚΕ  και της ΚΝΕ  σε όλο το νομό Τρικάλων


Ποια θα είναι η μεταχείριση του ΚΚΕ από τα αστικά ΜΜΕ την προεκλογική περίοδο έχει ήδη διαφανεί με προκλητικό τρόπο. Στο διάστημα από 2 έως 6 Απρίλη, δηλαδή σε διάστημα μόλις πέντε ημερών, στα τηλεοπτικά πάνελ συνολικά των TV συμμετείχαν 147 εκπρόσωποι κομμάτων. Από αυτές το μερίδιο του ΚΚΕ ήταν μόλις ένας εκπρόσωπος!!

Καθένας καταλαβαίνει τη γενική κατεύθυνση που έχει δοθεί στα ΜΜΕ: Κόψτε το ΚΚΕ!Το γιατί, επίσης είναι γνωστό. Κανενός άλλου κόμματος δεν ενοχλεί η πολιτική του. Αντίθετα, είναι χρήσιμη στη συγκυβέρνηση και γενικότερα στην αστική τάξη η παρουσία σωρού κομμάτων που η πολιτική τους κινείται στο πλαίσιο του καπιταλιστικού συστήματος. Βολεύουν οι μπουρδολογίες για «κρίση χρέους», για «αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», για τη «διαφθορά του πολιτικού συστήματος που έφερε την κρίση» και πολλές άλλες.
Την ίδια στιγμή πρέπει να μην ακούγεται η αλήθεια, ότι πρόκειται για κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, ότι φιλολαϊκή διέξοδος για το λαό δεν υπάρχει χωρίς την ανατροπή του, ότι χρειάζεται λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, αποδέσμευση από την ΕΕ με μονομερή διαγραφή του χρέους.

Τις θέσεις και την πολιτική γραμμή του ΚΚΕ φοβούνται το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων και οι επιχειρηματίες - καναλάρχες. Ματαιοπονούν. Οι θέσεις του ΚΚΕ θα φτάσουν σε κάθε λαϊκό σπίτι, ό,τι και να κάνουν. Τα μέλη , τα στελέχη και οι φίλοι του ΚΚΕ οργώνουν καθημερινά τις πόλεις, συνοικίες, χωριά, χώρους δουλειάς , με περιοδείες, συσκέψεις, συγκεντρώσεις. Σε όλες τις γειτονιές  των Τρικάλων , στην Καλαμπάκα, στη Φαρκαδόνα,  σε δεκάδες χωριά  έφτασε ο Κυριακάτικος Ριζοσπάστης , όπου  συγκεκριμένα είχε και  ένθετο dvd- αποκαλυπτικό ντοκουμέντο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση.  

Η ανταπόκριση των ανθρώπων του μόχθου είναι ιδιαίτερα θερμή και ενθαρρυντική , η αποφασιστικότητά  για ενίσχυση του ΚΚΕ απλώνει σε όλο και περισσότερους γεγονός που αποκαλύπτει και την έντονη ενόχληση βιομηχάνων, μεγαλοεπιχειρηματιών και πολιτικού τους προσωπικού.

Ωστόσο, ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ πρέπει να γίνει ένα  ακόμη -πρόσθετο -κριτήριο ψήφου για τον εργάτη και την εργάτρια, τον αυτοαπασχολούμενο και επαγγελματοβιοτέχνη, τον φτωχό αγρότη και τη νεολαία.

Από το γραφείο τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου