Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο σύλλογος Δρομέων Τρικάλων ευχαριστεί τους χορηγούς του 5ου Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος» και δίνει ραντεβού για του χρόνου


Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, τη δημοσίευση των φωτογραφιών και την αποστολή των πιστοποιητικών μέσα στις επόμενες ημέρες, πέφτει η αυλαία του 5ου Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος».







Ενός Ημιμαραθωνίου που συγκαταλέγεται  πλέον δικαιωματικά στους κορυφαίους αγώνες δρόμου της χώρας μας. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και δείχνουν την μεγάλη  αγωνιστική επιτυχία του. 639 δρομείς τερμάτισαν στον Ημιμαραθώνιο και μαζί με τους αγώνες των 6 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για παιδιά, συνολικά πάνω από χίλιοι δρομείς απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας έτρεξαν στους δρόμους της πόλης μας την Κυριακή 18/03. Σύμμαχος και ο καιρός, που ήταν ηλιόλουστος, γεγονός, που ώθησε και χιλιάδες κόσμου να παρακολουθήσει από κοντά αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Ανάλογη επιτυχία είχε και το οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης αφού όλοι σχεδόν οι δρομείς φύγανε ενθουσιασμένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Στην επιτυχία του αγώνα φυσικά καθοριστική ήταν η προσφορά των φορέων, των χορηγών, των μέσων, των αστυνομικών δυνάμεων και των απλών εκατοντάδων εθελοντών, που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στο κάλεσμα των ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής. Θα θέλαμε, λοιπόν να ευχαριστήσουμε θερμά:
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας που είχε την αιγίδα όλης της διοργάνωσης και τη στήριξε με όλες της τις δυνάμεις.
την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.) που παρείχε σκηνικό υλικό, οχήματα μετακίνησης αθλητών, το ασθενοφόρο της σχολής, 12 καθηγητές για τους σταθμούς υδροδοσίας, 4 γυμναστές πιστοποιημένους κριτές, πολλούς εθελοντές σπουδαστές, ενώ βοήθησε στην παράθεση «πρόχειρου» γεύματος για τους αθλητές μετά το πέρας του αγώνα.

Το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, που κάθε χρόνο δίνει το δικό του αγώνα, ώστε να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν καλύτερη ασφάλεια των αθλητών.

To Δήμο Καλαμπάκας που κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στη διοργάνωση.

Το Δήμο Τρικκαίων για τη στήριξη του αγώνα και τη γενικότερη βοήθεια, που παρέχει στο Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων.
Τη Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων, που επίσης σε συνεργασία με την Τροχαία Τρικάλων συμβάλλει κι αυτή στην ασφάλεια των αθλητών.
τον Ερυθρό Σταυρό  που επάνδρωσε με τα μέλη του, τους 4 σταθμούς ανεφοδιασμού (5ο χλμ, 10ο χλμ, 15ο χλμ και 18,5ο χλμ) αλλά και την Κεντρική Πλατεία Τρικάλων (τερματισμός) προσφέροντας τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες στους δρομείς.

Τους Ποδηλάτες Τρικάλων  που για 3η συνεχή χρονιά ήταν κοντά μας και χρειαστήκαν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αφού λόγω της υψηλής θερμοκρασίας  παρείχαν στους δρομείς νερό και ισοτονικά ποτά ενδιάμεσα από τους 4 σταθμούς ανεφοδιασμού

τους Ραδιοερασιτέχνες Νομού Τρικάλων, που έστησαν  ένα ασύρματο δίκτυο με 3 σταθμούς κατά μήκους της διαδρομής για την άμεση ενημέρωση των διοργανωτών σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα.
Το Τμήμα Διάσωσης που ήταν σε ετοιμότητα  καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για να επέμβει.

τη σχολή των Τ.Ε.Φ.Α.Α.  Τρικάλων που ήταν συνδιοργανωτής στον αγώνα των 1.000 μέτρων για παιδιά.
Το Σ.Ο.Χ.Τ. που κάθε χρόνο βοηθά εθελοντικά τη διοργάνωση.

Και φυσικά όλους τους εθελοντές μας, που βοήθησαν στη διοργάνωση του αγώνα με όλη τους την ψυχή. Όχι μόνο την ημέρα του αγώνα, αλλά και πολλές ημέρες πριν, για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός της πόλης μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:


Την Cosmote ,την μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της χώρα , που αποτέλεσε τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας
Τους Μεγάλους Υποστηρικτές μας:
To μπαρ-καφέ BarRouge που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της  Ασκληπιού - Ασκληπιού 18 & Καρανάσιου  τηλ.24310 75440
Την εταιρία Green Project ΑΕ που ασχολείται με την τεχνολογία  Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με έδρα στα Τρίκαλα στην Στρ. Σαράφη 14 τηλ.24310 79500 αλλά και στην Αθήνα στο Χαλάνδρι στην οδό Αδμήτου 15 & Ηρακλείτου Τηλ.: 210 6090880
Την εταιρία Centro design των Μανώλη Ποθητού και Αθανασίου Τσιαντάκη που ασχολείται με το εμπόριο συνθετικών κουφωμάτων και Ιταλικών επίπλων και βρίσκεται στην οδό Βασ. Τσιτσάνη 97 τηλ.2431077224
Την εταιρεία Method του Αθ. Παπαβασιλείου & Υιών που ασχολείται με ξύλινα κουφώματα, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, εισαγωγές & εμπόριο ξυλείας και βρίσκατε στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων τηλ. 24310 85428 - 24310 86121
Τους Υποστηρικτές μας:
Την εταιρεία Χωματουργικών Εργασιών και Μηχανημάτων ΤΥΦΑΡΙΚΗΣ & ΥΙΟΙ
Την ταβέρνα Κατώγι στα Μανάβικα
Την εταιρεία εμπορίας και κατασκευής τζακιών: "Τζάκια Μεγαρχιώτης"
Την εταιρία τεχνικών μελετών, ενεργειακών έργων και συμβουλευτικών υπηρεσιών "ΕcoWorks"
Την εταιρεία Dream House  που ειδικεύεται στις πρωτοποριακές κατασκευές στο χώρο των μεταλλικών κατοικιών, των συστημάτων αλουμινίου, καθώς και των ειδικών κατασκευών σιδήρου
Το κέντρο δασικών προϊόντων "Δημήτριος Κολίτσας"


Τους χορηγούς μας:

Την εταιρεία φυτοπροστατευτικών προϊόντων «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΙΟΣ», τα ηλεκτρικά είδη «ΜΟΚΚΑΣ» ,το κατάστημα οπτικών «ΜΑΛΙΚΙΩΣΗ» , την εταιρεία λευκών ειδών «ANESIS», την εταιρεία σχολικών-χαρτικών και αναλώσιμων «ΚΑΛΦΑΣ» , το καφέ μπαρ «4play», το fast food «SOUVLAKI STRIKE», την χαλβαδοποιεία «ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ 1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ», τις ασφαλιστικές και Μεσιτικές Υπηρεσίες «ΗΛΙΑΔΗΣ Γ. - ΜΠΑΝΤΗΣ Β», το κέντρο ξένων γλωσσών «ΕΡΜΗΝΕΙΑ», την εταιρεία «TRIKI STROM», το μπαρ-καφέ «GALA» και το κατάστημα με είδη ορειβασίας  XPRO SHOP outdoor & fitness.

Τους χορηγούς επικοινωνίας μας:
Το περιοδικό RUNNER, την ιστοσελίδα αθλητικού περιεχομένου Sportrikala.gr, την Θεσσαλική ραδιοφωνία-τηλεόραση TRT, το τηλεοπτικό κανάλι TV10, τους  ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΡΑΔΙΟ ΛΕΣΧΗ 97,6» και  «FM100 ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ», τις εφημερίδες «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ», «Η ΕΡΕΥΝΑ» και «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ».

Τους προμηθευτές μας:
Την εταιρεία προϊόντων διατροφής «HERBALIFE», την εταιρεία φρούτων «Chiquita», την εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων «ΟΛΥΜΠΟΣ», την εταιρεία «Άνθη - φυτά ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗΣ», το ανθοπωλείο «Εδέμ» και τον πολυχώρο «ΘΕΣΣΑΛΙΣ».
Τα ταξιδιωτικά γραφεία:
ΛΙΠΑΣ TRAVEL, ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑΣ TRAVEL, ΤΡΙΚΑΛΑ TRAVEL, που ανέλαβαν την ημέρα του αγώνα τη μεταφορά των αθλητών από τα Τρίκαλα στην Καλαμπάκα, τόσο το πρωί για την έναρξη του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του αγώνα για την επιστροφή τους.
Τα ξενοδοχεία:
Στα Τρίκαλα: «HOTEL DIVANI», «ΗΟΤΕL AΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», «ΗΟΤΕL ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ», «ΛΗΘΑΙΟΝ HOTE», «HOTEL NTINAS», «ANANTI CITY RESORT».
Στην Καλαμπάκα: HOTEL REX», «ΗΟΤΕL KAIKIS», «ΗΟΤΕL FAMISSI», «HOTEL FAMISSI EDEN».

Τέλος ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς τους Δρομείς κάθε ηλικίας, τους δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας (Αθήνα, Αλεξάνδρεια, Αλμυρός, Αριδαία, Άρτα, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γιάννενα, Γρεβενά, Ελασσόνα, Εορδαία, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κύπρος, Λαμία, Λάρισα, Λευκάδα, Νάουσα, Παλαμά, Πιερία, Πρέβεζα, Πύλη, Τρίπολη, Τύρναβο, Φάρσαλα, Χαλκίδα) που συμμετείχατε στους αγώνες της διοργάνωσης.

Τα φώτα σιγά σιγά σβήνουν για τον 5ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος»…
…και ξεκινάνε οι ετοιμασίες για τον 6ο !! Η οργανωτική επιτροπή έχει αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό, με όρεξη και διάθεση για μια ακόμη καλύτερη διοργάνωση.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
www.stamhalfmarathon.org

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου