Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Γιώργος Οικονόμου: Αφετηρία μιας νέας πορείας οι εκλογές...


Μήνυμα του υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Γιώργου Οικονόμου










Σήμερα αρχίζουμε έναν δύσκολο μα αναγκαίο αγώνα. Είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας. Με πλήρη γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο τόπος μας, ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια που πρώτος της σταθμός  είναι οι εθνικές εκλογές.

 Σε αυτή την πορεία έχουμε υποχρέωση να μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας και της υπευθυνότητας. Να συζητήσουμε με ειλικρίνεια.

Χωρίς εμμονές και προκαταλήψεις. Χωρίς εύκολα συνθήματα και χωρίς ανέξοδες υποσχέσεις. Να μιλήσουμε με καθαρή φωνή για το που βρισκόμαστε, πως φτάσαμε μέχρι εδώ, ποιοι είμαστε  και κυρίως για το που μπορούμε να πάμε. Να συνδιαμορφώσουμε την προοπτική για το κοινό μας μέλλον.

Με αυτές τις  σκέψεις ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση να θέσω υποψηφιότητα για βουλευτής Τρικάλων.  Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρό μας Βαγγέλη Βενιζέλο για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος. Τους συντρόφους και φίλους που με πρότειναν.

Όλους εκείνους που ήδη μου εξέφρασαν τη διάθεση να συμμετέχουμε μαζί, ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια.

Oι νέοι άνθρωποι, οι άνθρωποι της γενιάς μας που αγωνιούμε για το αύριο, έχουμε την υποχρέωση στους εαυτούς μας αλλά και στις γενιές που έρχονται να βγούμε τώρα μπροστά. Με υπευθυνότητα. Με τόλμη. Με όρεξη. Έτοιμοι για ρήξεις. Αποφασισμένοι να αλλάξουμε  ό,τι πλήγωσε τον τόπο μας, ό,τι πληγώνει τους Έλληνες.

Είναι  το στοίχημα και η ευθύνη της δικής μας γενιάς ακόμη και  να ορίσουμε ξανά το αυτονόητο. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε αποφασιστικά αυτή τη μάχη. Προσωπικά θα το πράξω με όλες μου τις δυνάμεις και καλώ όλους τους Τρικαλινούς να δώσουμε όλοι μαζί αυτό τον αγώνα. Δεσμεύομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τιμήσω την ψήφο όλων όσων με εμπιστευτούν, όλων όσων επιλέξουν να με ψηφίσουν.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους συνυποψηφίους μου και καλό μας αγώνα.

Γιώργος Οικονόμου
Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ

Βιογραφικό του Γιώργου Οικονόμου

Ο Γιώργος Οικονόμου γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1968. Μεγάλωσε στα Τρίκαλα και αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε ειδικότητα ως ψυχίατρος στα νοσοκομεία Σωτηρία και ΝΙΜΤΣ στην Αθήνα.

 Έχει εξειδικευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Σήμερα διοικεί την Νευροψυχιατρική Κλινική «Γ. Οικονόμου». Επιστημονικά  άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικές και διεθνείς εκδόσεις.

Πολιτικοποιημένος από τα μαθητικά του χρόνια, δραστηριοποιήθηκε στην ΠΑΣΠ κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ενώ από την επιστροφή του στα Τρίκαλα το 2004 είναι μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Ως ενεργός πολίτης, δραστηριοποιείται σε κοινωνικές οργανώσεις και εθελοντικές ομάδες.

Είναι γιος του πρώην βουλευτή Τρικάλων και υφυπουργού Υγείας Χρήστου Οικονόμου και της Ρένας Οικονόμου. Είναι παντρεμένος με τη γιατρό Βασίλκα Μερεντίτη με την οποία έχουν έναν γιο.

Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. OIKONOMOY -MERENTITH TI ALLO SOSAN TA TRIKALA TORA NEA ARXH BRE DEN PAME GIA BROYBRES KALYTERA ANTE SPITI SAS EPITELOYS BASILEIA EXOYME HHHHHHHHHHH DIMOKRATIA MAGAZAKI GONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή