Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Blacklegs & Norma The band Tρίτη 17 Απριλίου στα Τρίκαλα


BLACKLEGS & ΝΟΡΜΑ 17 ΑΠΡΙΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή
DOORS OPEN 21:30   ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ








Οι Blacklegs αποτελούν ένα hard rock συγκρότημα από τα Τρίκαλα το οποίο σχηματίστηκε το 2008. Στα live τους θα ακούσετε rock,hard rock αλλά και metal covers, καθώς και δικά τους κομμάτια τα οποία κινούνται στο ίδιο ύφος.

 Άπό τις αρχές του 2011 η μπάντα συνθέτει τη δική του μουσική, μέρος της οποίας αναμένεται προσεχώς. Τα μέλη του γκρουπ είναι: Γιώργος Αλεξανδρής (κιθάρα), Ιφιγένεια Καραγκούνη (φωνή), Κωνσταντίνος Λάμπας (μπάσο), Κώστας Μυλωνάς (ντραμς), Γιώργος Παππάς (πλήκτρα) .



Οι NORMA THE BAND, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» και περιοδεύουν στην Ελλάδα για την παρουσίαση και προώθησή του.

Επόμενος σταθμός των NORMA THE BAND τα ΤΡΙΚΑΛΑ, όπου παρουσιάζουν ζωντανά τον καινούριο τους δίσκο «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» στη Μουσική Σκηνή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ την Τρίτη 17 Απριλίου 2012, πλαισιώνοντάς τον με ένα εκρηκτικό playlist, από επιλεγμένα κομμάτια του πρώτου τους δίσκου «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» και φυσικά από αγαπημένες διασκευές της ελληνόφωνης ροκ σκηνής.

Ο δίσκος «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» είναι σε παραγωγή των NORMA THE BAND και του Nikodemos T. (Sonic Ark Studios) και κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, όπως και το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία «Rana Records», σε διανομή από την «Soundforge Music Group».

http://www.youtube.com/watch?v=u-1u3te2z6o
http://www.youtube.com/watch?v=WZt2Y_ZJ8jw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=a4HSaYUihYY
http://www.youtube.com/watch?v=p0_-HxH8Q2Q




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου