Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Εκδήλωση προς τιμήν του σ. Χαρίλαου Φλωράκη πραγματοποιεί η Κ.Ο. Θεσσαλίας του ΚΚΕ.


Οι κομμουνιστές οι οπαδοί, οι φίλοι του Κόμματος τιμάμε τον πρωτοπόρο αγωνιστή Χ. Φλωράκη και τη συνεισφορά του στους αγώνες του λαού μας για κοινωνικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας.



Αγώνες που συνιστούν πολύτιμη παρακαταθήκη. Ιδιαίτερα σήμερα που ο λαός μας βρίσκεται αντιμέτωπος με τη λυσσαλέα επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον του η αστική τάξη της χώρας μας σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς της εκφραστές (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,ΛΑΟΣ) τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΕ),αντιμέτωπος με τις σειρήνες του αποπροσανατολισμού των οπορτουνιστών που τον καλούν να διαλέξει ιμπεριαλιστή, να διαλέξει καλύτερο διαχειριστή της εκμετάλλευσής του.

Βρίσκεται αντιμέτωπος με τεράστια προσπάθεια χειραγώγησής και τρομοκράτησής του από όλους τους μηχανισμούς του αστικού κράτους, αντιμέτωπος με χυδαίο αντικομμουνισμό με στόχο να φοβηθεί να δεχθεί αδιαμαρτύρητα, να πληρώσει την κρίση του κεφαλαίου να μη διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες ζωής και κυρίως να μην αμφισβητήσει την εξουσία του μονοπωλιακού κεφαλαίου.
Τιμούμε το σ. Χ. Φλωράκη υποσχόμενοι και αποφασισμένοι να συμβάλλουμε στον απεγκλωβισμό των λαϊκών στρωμάτων από την πολιτική της άρχουσας τάξης και των εκπροσώπων της.

Αποφασισμένοι ότι το ΚΚΕ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, να οργανώσει την πάλη του λαού για να αποκρούσει τα αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες ζωής, αλλά κυρίως να δυναμώσει η συσπείρωση στο ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, να δημιουργήσουμε τη λαϊκή στρατιά που θα αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης ως το επίπεδο της εξουσίας, που θα διεκδικήσει και θα επιβάλλει ανάπτυξη με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, τη λαϊκή οικονομία και εξουσία.

Από τους αγώνες του Κόμματός μας και του λαϊκού κινήματος αποδείχθηκε πως όταν υπάρχει μια πρωτοπορία έτοιμη και αποφασισμένη, λαϊκή ανταπόκριση στο κάλεσμα θα έρθει , η εποχή μας είναι εποχή περάσματος στο Σοσιαλισμό.
Τιμάμε με την παρουσία μας την ανεκτίμητη προσφορά του σ. Χ. Φλωράκη, το Σάββατο 22 Μάη, ώρα 11 το πρωί στο Παλιοζογλώπι( στον Αηλιά).

Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου