Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Προκριματικός αγώνας για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σκυταλοδρομιών 4χ100μ και 4χ400μ στα Τρίκαλα

Τα σύνθετα αγωνίσματα και τα 10.000μ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων θα διεξαχθούν, έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, στο Δημοτικό στάδιο Κατερίνης, 26-27 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Δήμο της πρωτεύουσας της Πιερίας.



Επίσης θα γίνει αγώνας πρόκρισης για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σκυταλοδρομιών 4χ100μ και 4χ400μ για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων (10-11/7), παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄ και το Πανελλήνιο Σκυταλοδρομιών Νέων (Α-Γ).

Τέλος, μετά από πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ, θα γίνει Ημερίδα στίβου με τα αγωνίσματα των 3.000μ στιπλ για άνδρες και γυναίκες στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου, παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων ανδρών - γυναικών και Νέων (Α-Γ) στις 29-30 Μαϊου.

Επίσης το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ενέκρινε τη συμμετοχή των αθλητών του βάδην, Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ και Θόδωρου Κεφαλόπουλου, στο διεθνές μίτινγκ που θα γινει στην πόλη Αλούτους της Λιθουανίας στις 11 Ιουνίου.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου