Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Λέσχη Θεσσαλών Θεσσαλονίκης "Ρήγας ο Φεραίος"

Στις αρχαιρεσίες της Λέσχης Θεσσαλών Θεσσαλονίκης «ΡΗΓΑΣ ο ΦΕΡΡΑΙΟΣ» για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, εξελέγησαν και συγκροτηθήκανε σε σώμα οι εξής:



Πρόεδρος: Βούλγαρης Γεώργιος, Α' Αντιπρόεδρος: Πολύζος Φώτιος, Β' Αντιπρόεδρος: Τσούμαρης Βασίλειος, Γεν. Γραμματέας: Παράσχης Βασίλειος, Ταμίας: Καρανίκας Παναγιώτης, Έφορος: Καλυβιώτου-Λάσκου Ρίτσα και μέλη: Τσιώνος Δημήτριος, Φλωρίδου Λία, Παγώνης Λάμπρος, Καρέλης Βασίλειος και Αθανασόπουλος Χαράλαμπος.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Δήμου Τριαντάφυλλος, Σούτας Αθανάσιος και Γεωργιάδου Αναστασία.

Μουσικοχορευτική βραδιά
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Θεσσαλών Θεσσαλονίκης «ΡΗΓΑΣ Ο ΦΕΡΑΙΟΣ», τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονία, διοργανώνει Ελληνική Μουσικοχορευτική βραδιά με τη συμμετοχή χορευτικών σχημάτων ελληνικών παραδοσιακών χορών.


Παράλληλα δε θα απονείμει τιμητικές διακρίσεις, από τον τομέα της πολιτικής στον κ. Κρις Σπύρου, πρώην Γερουσιαστή και νυν Πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου για την αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας, από τον Τομέα της επιστήμης στον κ. Νικόλαο Μουτσόπουλο, ομότιμο καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. και αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, από τον τομέα της Κοινωνικής δράσης και προσφοράς στην κ. Τίμη Μπακατσέλου και από τον τομέα της ενημέρωσης στον κ. Αναστάσιο Σπηλιόπουλο, Πρόεδρο Δ.Ε. ΕΡΤ-3.

Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Αργιθεατών Βορείου Ελλάδος, ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου, των Δωδεκανησίων Φοιτητών και του Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών οι ΡΙΖΕΣ μας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου