Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Δηλώστε συμμετοχή στο "κυανέρυθρο περίπτερο" επί της Ασκληπιού για το μπαράζ...


Τα πρώτα λεωφορεία γέμισαν...
Οι Σακαφλιάδες εκφράζουν την ανησυχία τους για την ημέρα που θα τους διατεθούν τα εισιτήρια.



Παρά το τσουχτερό κρύο και την δυνατή βροχή οι Σακαφλιάδες παραμένουν στο περίπτερο που έχουν στήσει στην αρχή της Ασκληπιού και συνεxίζουν την κινητοποίηση τους για την εκστρατεία στην Αθήνα.

Τα μηνύματα που έρχονται στους οργανωμένους είναι άκρως θετικά και είναι γεγονός πως τα πρώτα λεωφορεία έχουν ήδη γεμίσει.

Παράλληλα με νέα ανακοίνωση τους οι Σακαφλιάδες τονίζουν

"Παρακαλούνται όσοι θέλουν εισιτήριο για τον αγώνα μπαράζ κόντρα στον Βύζα Μεγάρων να έρθουνε να δηλώσουνε συμμέτοχη στο "κυανέρυθρο περίπτερο" επί της Ασκληπιού.
Σ.Φ. "Σακαφλιάδες club"


SAKAFLIADES ATHENS CLUB

Όσον αφόρα για τους Τρικαλινούς που διαμένετε στην Αθήνα αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί το μέρος όπου θα μπορείτε να παίρνετε το εισιτήριο σας για τον αγώνα.

Πιθανό σημείο συνάντησης την ημέρα του αγώνα - Στάση μετρό "Συγγρού-Φιξ" -.

«Ύποπτα παιχνιδάκια»

Παράλληλα με το κείμενο ύποπτα "παιχνιδάκια" οι οργανωμένοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την ημέρα που θα τους διατεθούν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ύποπτα παιχνιδάκια»

Αναφερόμαστε φυσικά στη διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα μπαράζ.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Επειδή ο αγώνας διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο, έπρεπε μια εκ των δύο ομάδων να είναι γηπεδούχος και η άλλη φιλοξενούμενη. Η κλήρωση έγινε και γηπεδούχος ομάδα αναδείχτηκε ο Βύζας Μεγάρων.
Όπως ορίζεται λοιπόν και βάσει των κανονισμών, η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να παραλάβει όλα τα εισιτήρια του αγώνα από την ΕΠΟ και στην συνέχεια να τα θεωρήσει στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την Τρίτη, δηλαδή εκείνη τη μέρα θα παραληφθούν τα εισιτήρια από τους ιθύνοντες των Μεγάρων. Στην συνέχεια θα τα μεταφέρουν σε κάποιο Αστυνομικό Τμήμα για να σφραγιστούν ("θεωρηθούν" όπως θέλετε πείτε το) και θα είναι έτοιμα δηλαδή την Τετάρτη το απόγευμα(!!!). Με λίγα λόγια τα εισιτήρια του αγώνα θα φτάσουνε και θα είναι έτοιμα προς διάθεση στα Τρίκαλα την Πέμπτη;

Για ποιό λόγο αυτή η καθυστέρηση κύριοι; Να χαίρεστε την οργάνωσή σας, όταν παραδίδονται στην φιλοξενούμενη ομάδα, που απέχει 4 ώρες από τη Αθήνα, τα εισιτήρια με σκοπό να τα διαθέσει σε 2 μέρες; Σοβαρολογείτε;

Πώς θα οργανωθεί στα λεωφορεία τόσος κόσμος;

Μήπως κάποιοι φοβούνται τους χιλιάδες Τρικαλινούς οπαδούς που θα κατακλύσουνε τη Νέα Σμύρνη;

Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ίση μεταχείριση, και τα εισιτήρια στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς (και για τις δυο ομάδες) να διατεθούν 4-5 μέρες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης!
Αλλιώς θα κατέβουμε...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου