Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Μιχάλης Παπαυεθυμίου: Όλα για όλα με τον Απόλλωνα Λάρισας


Το τελευταίο διάστημα υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Εθνικού Καστρακίου και το κάνει με πολύ καλό τρόπο.



Ο 20χρονος πορτιέρο του Εθνικού Καστρακίου, Μιχάλης Παπαευθυμίου εδώ και 4 αγωνιστικές πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ και την Κυριακή στην Ελασσόνα είχε σημαντική συμβολή στην ισοπαλία και τον «χρυσό» βαθμό που πήρε η ομάδα του.

Πλέον στο στρατόπεδο των «κυανέρυθρων» προετοιμάζονται για τον τελικό της Κυριακής με τον Απόλλων Λάρισας και ο Παπαυεθυμίου, τονίζει:
«Η ομάδα άργησε να βρει τον ρυθμό της αλλά ευτυχώς συνήρθαμε το τελευταίο διάστημα. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και πλέον θα τα παίξουμε όλα για όλα κόντρα στον Απόλλωνα.

Την Κυριακή στην Καρδίτσα, παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το ματς είναι ζωής και θανάτου. Όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα για τη νίκη και το θετικό είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Φαβορί δεν υπάρχουν είναι ένα ντέρμπι. Θεωρώ ότι όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι περισσότερο συγκεντρωμένη, αυτή θα είναι που θα παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Απόλλων είναι μια νεανική ομάδα χωρίς πολλές εμπειρίες, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε παίκτες έμπειρους για αυτή την κατηγορία. Πιστεύω επίσης ότι όποιος έχει το λιγότερο άγχος, θα πάρει αυτό που θέλει και πιστεύω να είμαστε εμείς που θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε όλη η ομάδα πάρα πολύ αυτή τη νίκη για να δικαιώσουμε και τον πρόεδρο μας, ο οποίος ήτανε δίπλα μας σε όλη τη χρονιά».


Δύο απουσίες για Απόλλωνα

Ο Νίκος Αργυρούλης δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με το Καστράκι τον τιμωρημένο Αλέξη Μπέη (θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του), τον Νίκο Βαρσάμη που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Θοδωρή Εμμανουήλ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου