Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αγωνία στα Τρίκαλα για 23χρονο που εξαφανίσθηκε εδώ και μια εβδομάδα


Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία για την οικογένεια Τρικαλινού Κώστα Ζώη, καθώς εδώ και 7ημέρες, δεν έχει δώσει σημεία ζωή ο 23χρονος γιός του Γιώργος



Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, παρουσιάστηκε σε Μονάδα στα Γρεβενά, για να πάρει απαλλαγή από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και αφού πήρε το χαρτί της αναβολής, έκλεισε το κινητό τηλέφωνο του και έχει εξαφανισθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικοί του προσέφυγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και είναι ζήτημα χρόνου, η Εισαγγελική εντολή προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, να ερευνήσει το τυχόν σήμα του κινητού τηλεφώνου του νεαρού για να εντοπιστεί που βρίσκεται.

Η οικογένεια μετά από αλλεπάλληλες ανεπιτυχείς προσπάθειες με το παιδί της, απευθύνθηκε σε όλους τους φίλους του Γιώργου αλλά κανείς δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του και λαμβάνουν την ίδια απάντηση.

«Έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνο»…
Όλοι εύχονται ο νεαρός να μην έχει πάθει κάτι και να πρόκειται απλά για μια νεανική απερισκεψία η μη επικοινωνία του επί μια εβδομάδα με τους οικείους του που βιώνουν όλες αυτές τις ημέρες μια τεράστια αγωνία.

trikalanews.gr

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου