Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

«Σπάζει» την σιωπή του ο Απόστολος Τσιανατέλης

Με ανακοίνωσή του μέσω του νομικού του εκπροσώπου Μπάμπη Τσιρογιάννη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. της «Τσιανατέλης Α.Ε» Αποστόλης Τσιανατέλης.



Στην ανακοίνωση αυτή, ο επιχειρηματίας, παίρνει πάνω την ευθύνη για την υπόθεση που αναστάτωσε στην τοπική αγορά και … «αθωώνει» την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Ν.Α. Τρικάλων Μαίρη Καραντζά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής. «Η εξέλιξη των πραγμάτων και η αναγκαστική διακοπή των εργασιών της εταιρίας μας επιβάλλει στοιχειωδώς να πληροφορήσουμε το προσωπικό, τους πελάτες μας και το καταναλωτικό κοινό για όσα συνέβησαν.

Λόγω αλλαγής της πολιτικής των εταιριών BMW και RENAULT στον τρόπο συνεργασίας μας και κατ` απαίτηση τους η εταιρία μου υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να διερευνήσει άμεσα την δυνατότητα εξεύρεσης κεφαλαίων (ρευστού)
Ανέμενα από άλλες επενδύσεις μου ότι θα μπορούσα να βρω άμεση λύση για να ανταποκριθεί η εταιρία στις υποχρεώσεις της, πράγμα το οποίο δεν έγινε δυστυχώς ως τώρα λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της κακής συγκυρίας.

Οι ραγδαίες εξελίξεις λόγω της διακοπής της συνεργασίας με πρωτοβουλία την BMW και της RENAULT με βρήκαν εκτός έδρας της επιχείρησης στην προσπάθειά μου προς αναζήτηση άμεσης λύσης για χρηματοδότηση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να ανταποκριθεί η εταιρία μου στις τρέχουσες ανάγκες των πελατών και να δρομολογηθούν τα αυτοκίνητα πελατών που είχαν πωληθεί, για λόγους που θα εκθέσω εν καιρώ μέσω του ιδιωτικού γραφείου που συνεργαζόμασταν διαβιβάστηκαν παράτυπα στο τμήμα συγκοινωνιών Τρικάλων και έγγραφα που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις , μη γνήσια, προκειμένου να εκδοθούν άδειες κυκλοφορίας υπέρ των κατόχων των αυτοκινήτων, με την έννοια ότι θα ανταποκρινόμασταν άμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις μας έναντι πάντων και ότι δεν θέλαμε να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα με τις υπηρεσίες.

Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου και σε όλη αυτή την διαδικασία δεν συμμετείχε κανένας άλλος τόσο υπάλληλος της εταιρίας μου, όσο και υπάλληλοι του Τμήματος Συγκοινωνιών, από την Προϊσταμένη κ. Μαίρη Καρατζά μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο, οι οποίοι σε όλη τη διαδρομή της συνεργασίας μας εκτελούσαν άψογα τα καθήκοντα τους, τελούντες σε πλήρη άγνοια ως προς την μορφή των εγγράφων που διαβιβάστηκαν και της χρήσης των φακέλων που δεν ανεβρέθηκαν.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι βρίσκομαι σε μια συνεχή προσπάθεια για χρηματοδότηση μέσω ξένων τραπεζών και εκποίησης ιδίων περιουσιακών στοιχείων κυρίως για την πληρωμή των υποχρεώσεων της εταιρίας προς όλους αλλά και για την αποκατάσταση της φήμης τους κύρους, της δικής μας προσωπικά αλλά και της εταιρίας μας η οποία μέχρι τώρα είχε μια σταθερή πορεία στην ελληνική αγορά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τέλος να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους για την όλη ταλαιπωρία που υπέστησαν και να παρακαλέσω όσους οφείλουν προς την εταιρεία μας να φροντίσουν να καταβάλουν άμεσα την οφειλή τους».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου