Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ένταση στην συνέντευξη τύπου μετά το μπαράζ


Ένταση σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το μπαράζ. Τα "έχουν" με τον Κάκο στο Βύζαντα, ευτυχισμένοι στα Τρίκαλα.



Σε πελάγη ευτυχίας ο τεχνικός των Τρικάλων Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου, συνεχάρη όσους συνέβαλαν για την άνοδο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.


"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα η διαδικασία των μπαράζ. Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο για την συμπαράσταση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα και για την πόλη ας μην είναι ο προπονητής που την έφτασε ως εδώ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Βύζας ήταν καλύτερος μέχρι το 30', στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκαμε τα πατήματα μας και ευτυχίσαμε να βάλουμε γκολ στο ξεκίνημα. Νομίζω πως στο τέλος πήραμε δίκαια τη νίκη".

Για το αν ήταν ρίσκο που ανέλαβε τα Τρίκαλα είπε: "Όσον αφορά την δουλειά μου δεν φοβάμαι τίποτα και με αυτή τη κίνηση το απέδειξα, Αν το αποτέλεσμα ήταν ανάποδο, θα έπαιρνα την πίκρα που μου αναλογεί".

Για την επόμενη μέρα: "Δεν έχω σκεφτεί τίποτα. Συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο να ανεβάσουμε την ομάδα και θα κάνουμε και πάλι συζήτηση. Η δικιά μου επιθυμία είναι να παραμείνω. Η ομάδα έχει δυναμική, αν δυναμώσει θα είναι ότι καλύτερο".


ΠΑΕ Βύζας: "Μας στέρησαν την άνοδο"


Με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αναστάσιο Κάκο τα έχουν στο Βύζαντα για την προτελευταία φάση του παιχνιδιού. Μάλιστα, η διοίκηση θα κινηθεί νομικά για να κατοχυρώσει το συμφέρον της ομάδας. Αυτό τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Αντώνης Υψηλάντης:

"Όπως είδατε δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, μας το στέρησαν. Είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν την ελληνική διαιτησία στο εξωτερικό θα κινηθούμε με όλα τα νομικά μέσα να κατοχυρώσουμε τα συμφέροντας της ομάδας, είναι αδιανόητο διαιτητές τύπου Κάκου να στερούν από μια πόλη 40.000 κατοίκων να πανηγυρίζει".
Από το τεχνικό τιμ, ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Αρναούτης δεν έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας και μίλησε ο βοηθός προπονητή Αλέκος Σαματιάλης.

"Να ζητήσω συγγνώμη για την απουσία του κ. Αρναούτη δεν ένιωθε καλά. Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Πιστεύω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω σήμερα. Από ότι είδαμε φάνηκε χέρι, νομίζω πως είναι χέρι, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από το τελικό σκορ. Και σε όλη τη χρονιά, εφόσον χάσαμε την άνοδο. Στόχος ήταν η άνοδος".

Δυναμική ήταν η παρέμβαση του γενικού αρχηγού του Βύζαντα, Χρίστου Τσουκαλά, ο οποίος δήλωσε ότι "αφήνουν ομάδες που χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους στην κατηγορία και συμπεριφέρονται έτσι στο Βύζαντα που έχει έναν πρόεδρο όπως τον Δημήτρη Τραγκουμανίδη, που δε χρωστάει πουθενά".



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου