Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Γιαννούλας: «Θέλω μόνο τα λεφτά που έβαλα στην Α2…»


Για όλους και για όλα μίλησε στον Χριστόφορο Παπαθανασίου και στο TV 10 ο πρόεδρος του ΑΣ Τρίκαλα Γιώργος Γιαννούλας.



Ο Γιώργος Γιαννούλας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όσον αφορά τις προθέσεις του για το μέλλον της ομάδας: «Αν υπάρχει άνθρωπος που θέλει να πάρει την ομάδα ας έρθει. Θέλω μόνο τα χρήματα που έβαλα στην Α2, λεφτά τα οποία θα δώσω για να αποπληρώσω όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή.

Τα Τρίκαλα είναι η Νο 1 επαρχιακή ομάδα σε δυναμική και υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς να έρθουν και να επενδύσουν. Η ομάδα δεν είναι δική μου. Έχει μέλλον. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να βοηθήσει. Ο Γιαννούλας όμως είναι εδώ και προσπαθώ να ξεκαθαρίσω κάποιες εκκρεμότητες ».

Όσον αφορά τα χρήματα που έβαλε στην Α2 σημείωσε: «Όταν με πλησίασαν για να αναλάβω την ομάδα μου είπαν ότι το άνοιγμα είναι 180.000 €. Βρήκα άνοιγμα 470.000 € και αναγκαστήκαμε να βγάλουμε ρευστό να πληρώσουμε. Σε αυτά πρέπει να προσθέσω και τα 46 χιλιάδες ευρώ που κάποιοι (από την προηγούμενη διοίκηση) έκαναν απατεωνιές στην Συνεταιριστική τράπεζα της πόλης και τα πληρώσαμε φέτος. Δέσμευσε το μισό μέλλον της ομάδας η Συνεταιριστική Τράπεζα αφού κληθήκαμε φέτος εμείς να αποπληρώσουμε όλο το ποσό για το οποίο και δεν ήμασταν υπεύθυνοι».

Ο πρόεδρος του ΑΣ Τρίκαλα αφού επανέλαβε πολλές φορές ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή και πως είναι παρών και τακτοποιεί σταδιακά τις υποχρεώσεις του παρελθόντος άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν βρεθεί λύση θα οδηγήσει την ομάδα στην Α2: ‘Με τα χρήματα που κόστιζε πέρυσι ο Πάουελ μπορώ να στηρίξω την ομάδα στην Α2 φέτος συν τις επιχορηγήσεις που θα λάβουμε. Ο κόσμος άλλωστε πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί και θα μας στηρίξει».

Διαβάστε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης:


Για τα σενάρια συνεργασίας με τον Αίολο:


Ο Γιώργος Γιαννούλας αναφέρθηκε και στα σενάρια που κυκλοφορούν όσον αφορά την πιθανή συνεργασία ή και συγχώνευση με τον Αίολο: «Μέχρι και σήμερα δεν είχα καμία επαφή με τον Αίολο. Δεν είχαμε καμία σχέση. Τα μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για βλακείες του Σκρέτα που ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα. Ήταν καλός μέχρι ένα σημείο αλλά μετά τα ανακάτεψε όλα και τα έκανε σαλάτα».

Αναφέρθηκε και στην μη παρουσία του στην φιέστα του Αιόλου: «Δεν με κάλεσε κανείς. Αν ήρθε πρόσκληση και δεν με ενημέρωσε κανείς είναι λάθος. Δεν έχω κανένα θέμα με τα παιδιά και συγχαρητήρια για την άνοδο».

Στην εκπομπή πάντως εστάλη μήνυμα από την διοίκηση του Αιόλου ότι κλήθηκε στην εκδήλωση και έτσι στην συνέχεια ζήτησε συγννώμη,





Για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού:



«Κάναμε έναν προγραμματισμό με τον Βαγγέλη Αγγέλου το καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε την χρονιά αλλά η οικονομική κατάσταση πήγαινε κατά διαόλου. Δεν περιμέναμε ότι τα πράγματα θα πήγαιναν χάλια. Ιδιαίτερα μας κόστισαν οι εκλογές. Λάβαμε πολλές υποσχέσεις προεκλογικά από τις οποίες δεν πήραμε τίποτα. Επίσης είχαμε κάνει κάποιες κουβέντες με εταιρείες αλλά η κρίση έπληξε και αυτές. Μετά τις εκλογές ο μη διορισμός διοικήσεων σε ΕΡΤ και ΟΠΑΠ είχε ως αποτέλεσμα να μην υπογράφεται κανέναν κονδύλι. Μόνο ο κόσμος μας στήριξε οικονομικά καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θα έπρεπε να σκεφτώ λίγο περισσότερο. Έκανα λάθη γιατί δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τέτοια οικονομική ύφεση».







Για το θέμα της ένστασης:

«Είχαμε βάσιμους λόγους να κάνουμε ένσταση. Συνέβησαν κωμικοτραγικά πράγματα. Οι παίκτες είναι βέβαιο ότι επηρεάστηκαν. Κάναμε την ένσταση γιατί σεβόμαστε τον κόσμο που μας στήριξε και θα ήταν ανεπίτρεπτο να αφήσουμε έστω και αυτή την μικρή πιθανότητα».



Για τους λόγους του υποβιβασμού σημείωσε:



«Η ομάδα υποβιβάστηκε για πολλούς λόγους και κυρίως για τα πόσα συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια. Αν και ξεκινήσαμε όμορφα και ωραία και φτάσαμε μέχρι και στην νίκη επί του Άρη είδαμε τι συνέβη στα άλλα παιχνίδια και ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε σε αυτήν την κατάσταση και πέσαμε».



Για τον φίλαθλο κόσμο:



«Θέλω να συγχαρώ τον φίλαθλο κόσμο. Τέτοια βοήθεια που πήραμε από τον κόσμο αυτό δεν πιστεύω ότι μπορούσε να βρεί άλλη ομάδα σε άλλη πόλη. Η βοήθεια του ήταν μοναδική και ειλικρινά θέλω να του ζητήσω συγγνώμη γιατί υποβιβάστηκε»



Για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η ομάδα:



«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα χρήματα μας από τηλεοπτικά και επιχορηγήσεις. Μόνο υποσχέσεις και χαρτιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να είμαστε συνεπείς απέναντι σε κάποιους παίκτες που στην συνέχεια πιεζόμενοι και από τους μάνατζερ τους αποχώρησαν. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Ήμουν πάντα δίπλα τους και ότι ερχόταν τους τα έδινα όλα…»



Για την φυγή του Ζούπαν…



«Δεν του άρεσε το κλίμα στην Ελλάδα πριν από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και γι’ αυτό έφυγε και επέστρεψε μετά…»



Για το διαφημιστικό πλάνο…



« Κάναμε μία προσπάθεια με παιδιά που είχαν όρεξη αλλά βρίσκαμε τοίχο όπου πηγαίναμε. Οι μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες ήθελαν μόνο να κερδίσουν από εμάς και ζητούσαν χρήματα μπροστά ενώ αν και απευθυνθήκαμε σε πολλές Τρικαλινές επιχειρήσεις ελάχιστες ανταποκρίθηκαν».



Για τις εμπειρίες του από την Α1:



«Ήταν κάτι φανταστικό. Μία ομάδα από τα Τρίκαλα έπαιξε στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ με κορυφαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ομάδες που είχε την ευκαιρία να δουν για δύο χρόνια οι Τρικαλινοί στο γήπεδο τους».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου