Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Τα νέα του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ Καλαμπάκας

- Εργομετρικά τεστ σε παιδιά της Ακαδημίας
- Λουκούλλειο γεύμα στο «Αθηναϊκόν»
- Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ» προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαϊου 2010 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας. Τα προτεινόμενα θέματα προς συζήτηση είναι τα ακόλουθα:

· Διοικητικός απολογισμός για το έτος 2009-2010

· Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2009-2010

· Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε τα μέλη του σωματείου μας όπως προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση, καθότι η βοήθεια τους κρίνεται πάντοτε πολύτιμη και απαραίτητη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Τρίτη 1η Ιουνίου 2010 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας με τα ίδια θέματα.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Λουκούλλειο γεύμα στο «Αθηναϊκόν»



Στην πιτσαρία των αδερφών Τσιούκα στα Τρίκαλα έκλεισε οριστικά η φετινή σαιζόν για την ομάδα του ΑΣ Μετέωρα. Η Καλαμπακιώτικη ομάδα συγκεντρώθηκε για ένα λουκούλλειο γεύμα με εξαιρετικές ιταλικές γεύσεις και έτσι έριξαν την αυλαία για μια μέτρια ποδοσφαιρικής σαιζόν. Από την πλευρά της διοίκησης ες παρέστησαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μπουτίνας.




Εργομετρικά τεστ σε παιδιά της Ακαδημίας


Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκαν την περασμένη Τετάρτη οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Σ Μετέωρα καθώς και οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας.

Το Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας επισκέφτηκαν επιστήμονες του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων οι οποίοι υπέβαλαν μια σειρά από δοκιμασίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.



Τα εργομετρικά τεστ μπορούν αν δείξουν τόσο στους προπονητές όσο και στα παιδιά και τους γονείς, το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης και των δυνατοτήτων τους , ώστε όλοι να μεριμνήσουν από κοινού να βελτιώσουν τα αδύναμα σημεία των αθλητών.

sport10.gr

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου