Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Νέα διοίκηση για τους ξενοδόχους Τρικάλων και Ορεινού Όγκου

Τη δική του «στέγη» απέκτησε εδώ και λίγες εβδομάδες η «Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων και Ορεινού Όγκου»



Ο Δήμος Τρικκαίων παραχώρησε ένα χώρο στις παλιές φυλακές όπου και πλέον στεγάζονται τα γραφεία της Ένωσης, στην οποία είχαμε και αρχαιρεσίες.

Νέος πρόεδρος αναδείχτηκε ο κ. Δημήτρης Χατζηγάκης, αντιπρόεδρος η κα Ευαγγελία Παπαναστασίου, γραμματέας κ. Στέφανος Ντίνας, ταμίας ο κ. Χρήστος Χονδρός, αν. Γραμματέας ο κ. Κώστας Μπελετσιώτης και αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Κώστας Παπαγιάννης και Κων/νος Τσιμπώνης.

Στις 10 Ιουνίου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων, παρουσία των αρχών και φορέων του Νομού. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι έπειτα από πολλά χρόνια η Ένωσή μας αποκτά τα δικά της γραφεία» σημειώνει ο νέος πρόεδρος κ. Δημ. Χατζηγάκης και συμπληρώνει: «Έτσι θα μπορέσει να αναπτύξει επιπλέον δραστηριότητες, να λειτουργήσει το γραφείο πληροφόρησης των μελών της και κυρίως να συμβάλλει αποφασιστικά στην χάραξη της τουριστικής πολιτικής για τον Νομό μας.

Στόχος μας είναι σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και να προωθήσουμε στις αγορές όλης της χώρας τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια των νέων γραφείων οι μπουφέδες θα περιλαμβάνουν μόνο παραδοσιακά τρικαλινά προϊόντα, σε μια προσπάθεια να στηριχτούν και να αναδειχθούν αυτά περαιτέρω.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου