Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) για τις φοιτητικές-σπουδαστικές εκλογές της 19ης Μάη 2010


Η ΠΚΣ κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές με δυναμική, που έχει αποκτήσει από τους αγώνες όλου του προηγούμενου διαστήματος, μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα και το ΠΑΜΕ.



Οι φοιτητές μπροστά στις εκλογές πρέπει να σκεφτούν συνολικά τη ζωή τους και των οικογενειών τους ειδκά μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης..

Οι σπουδαστές δεν πουλάνε τον ιδρώτα των γονιών τους. Με αυτή την έννοια πάνε στράφι τα επιχειρήματα των άλλων δυνάμεων ΠΑΣΠ, ΔΑΠ και ανεξάρτητων ότι πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με τα προβλήματα της σχολής λες και οι φοιτητές ζούνε σε γυάλα.

Τα παιδιά των λαικών οικογενειών που σπουδάζουν πρέπει να πουν ένα μεγάλο όχι στα νέα μέτρα. Είναι γνωστό ότι η ψήφος των εκλογών αξιοποιείται από τις κυβερνήσεις για συναίνεση στα αντιλαϊκά μέτρα.

Κριτήριο ψήφου είναι ακόμα ποια δύναμη σήμερα μπήκε μπροστά στην ανασύνταξη του κινήματος, ποια δύναμη πάλεψε για την ανασύσταση της ΕΦΕΕ- ΕΣΕΕ. Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ )που στήθηκε με πρωτοπόρους τους ΠΚΣίτες. Γι’ αυτό και το σύνθημα είναι φήφισε την ΠΚΣ, ισχυροποίησε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ Τρικάλων:
ΒΑΡΙΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΒΑΡΥΠΑΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ-ΜΑΡΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΟΝΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΥΣΚΟΥΒΑΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΛΕΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ, ΜΠΡΑΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΡΟΔΙΟΥ ΜΑΓΔΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΤΖΟΥΤΖΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΣΑΠΟΥ ΡΑΝΙΑ, ΤΣΟΤΣΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ, ΦΟΝΣΟΣ ΜΑΝΘΟΣ.

Υποψήφιοι ΤΕΙ Τρικάλων:
ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΛΕΕΥΑ ΝΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Από το γραφείο τύπου

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου