Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή στα Τρίκαλα μαζί με τα μετάλλια για την «Ju Jitsu Trikala»


- Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Taekwondo στο Φάληρο.
- Με μετάλλια και καλές εμφανίσεις επέστρεψε από την Αθήνα και το διεθνές Ju Jitsu και BJJ Acropolis open cup η Τρικαλινή ομάδα «Ju Jitsu TRIKALA».







Αγωνίστηκαν συνολικά πάνω από 700 αθλητές από το στυλ του Ju Jitsu και του Brazilian Ju Jitsu στους 6 αγωνιστικούς χώρους.

Στις κερκίδες εκατοντάδες θεατές προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους αθλητές και τις ομάδες που υποστήριζαν.

Στους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές, γνωστοί από το χώρο του ΜΜΑ. Μερικοί από αυτούς ήταν ο πρωταθλητής της Heavy Weight κατηγορίας του EFL, Ηρακλής Τσαμουρλίδης, ο επίσης πρωταθλητής του EFL της Light Heavyweight κατηγορίας, Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Τόνυ Χριστοδούλου – που αγωνίστηκε στο GFC 1 και GFC2.

Παρευρέθηκαν επίσης μεγάλα ονόματα του BJJ από τη Βραζιλία, όπως ο Alberto Mina, 06 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Bruno Malfacine και ο Anderson Toca.

Δυναμικό παρών στους αγώνες έδωσε και η ομάδα του Ju Jitsu Trikala, με προπονήτρια τη Χαρά Γκονή, έχοντας 4 συμμετοχές σε 2 κατηγορίες αγωνισμάτων.

Στην κατηγορία του προπαιδικού ο 6χρονος Απόστολος Βάγιας υπέσπασε 1 νίκη στην παρθενική του κιόλας συμμετοχή σε αγώνες, ανακτώντας έτσι τη 2η θέση (στο βάθρο των νικητών) δείχνοντας με τη διάκρισή του αυτή, πόσα ακόμη μπορούμε να προσδοκούμε από κείνον στο μέλλον;


Στην κατηγορία ο Κώστας Οικονόμου όντας αντιμέτωπος με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου κατάφερε 1 νίκη και 2 ήττες και κατέκτησε την αξιοσέβαστη 5η θέση, μολονότι αυτή ήταν η πρώτη του αγωνιστική εμπειρία.

Οι γνωστοί από τις συμμετοχές τους σε αγώνες Ju Jitsu Νίκος Φράγκος και Κώστας Κούρεντας έδειξαν για πρώτη φορά τις δυνατότητές τους στην τεχνική του BJJ με την ομάδα της Alliance αποσπώντας θετικά σχόλια από προπονητές αλλά και συναθλητές.

Επόμενη υποχρέωση αθλητών της τρικαλινής ομάδας είναι η συμμετοχή της Χαράς Γκονή τον Δεκέμβρη στο Ισπανικό pen της Μαδρίτης. Αυτός θα είναι ο 1ος αγώνας της αθλήτριας στη σεζόν με απώτερο στόχο το Παγκόσμιο του 2012.

Την ομάδα «Ju Jitsu Trikala» θα την βρείτε στην οδό Καραϊσκάκη 30 στον 3ο όροφο (τηλ: 24310-22505)


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου